Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý člen zvláštních jednotek armády USA Chris Vaughn (Dwayne "The Rock" Johnson) se vrací do rodného města, aby ve svém životě pokračoval tam, kde ho přerušil pro vojenskou kariéru. Kdysi idylické místo nachází drasticky změněné - v ulicích vládnou násilí a drogy. S roztrpčeným, pomstychtivým Chrisem se do města znovu vrací zákon. Na to, aby dal věci znovu do pořádku, potřebuje partu odhodlaných chlapů i svůj tvrdý vojenský výcvik. Jemu samotnému stačí nástroj tak prostý a pádný, jakým je pořádný kus dřeva... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Že to bude easy film som čakal, ale že to bude tak tupo napísané to ne. Chvíľami som mal pocit, že sledujem pilot k Norissovmu Walkerovi. Verím, že pre tých, ktorí si v mládi nenašli svojho chrabrého hrdinu, naivne zásadového, paradigmatické stelesnenie dobra so širokými ramenami, je toto dobrá voľba. Tak ako ja nedopustím na Seagalovky. Len už chcem za tie roky aj nejaký ten bonus, keďže je to stále o tom istom, len tvár spasiteľa sa mení. The Rock si zaslúži viac Peterov Bergov a nula Kevinov Brayov! 15% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Nabušený Rock v podvyživeném akčňáku, který má bez závěrečných titulků hodinu a čtvrt. Zatímco původní film zapadl do tehdejší linie vigilantských snímků, tahle verze je osmdesátkově přímočarou akční oddechovkou vystavěnou na klasickém westernovém schématu "hrdina  se vrací do rodného města a čistí ho od padouchů" a la třeba Keoma. Rock ji táhne dobře, ale chtělo by to nápaditější a stylovější provedení. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicky 80s pribeh, sympaticky hrdina, charizmaticky zaporak, sexy deva, vtipny poskok a skvela akcia. Pribeh je jednoduchy a miestami az absurdne komicky, ale film ma tak rychle tempo a kratku stopaz, ze nestihne ani na sekundu nudit. Celkovo je to trojhviezdickovy film, ale akonahle dôjde na akciu, tak to stupa na stvrtu hviezdicku. Akcia je skvele natocena. Je dokonale prehladna, dynamicka a aj v PG-13 ratingu dostatocne tvrda. Dockame sa niekolkych skvelych bitiek a dvoch kvalitnych prestreliek. K dokonalosti tomu chyba uz len nejaka nahanacka. Ale napriek tomu je to zabavny film a zaroven jedna z najlepsich Rockovych soloviek. 7/10. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Odstřihněte titulky a zbyde 65 minut filmu - to už je skoro jako epizoda Walker Texas Rangera! Jenže... A to je ono. Je tady to jenže, které s pomocí kvalitní rockové hudby překvěpivě dynamicky plyne a nestaví fyzické a logické zákony zcela na hlavu. Dokonce i důvody, proč se zase jedna obrovská kupa svalů vydá do boje proti po zuby ozbrojeným záporňákům, je překvapivě originální. Nikdo mu neumřel! Není koho mstít a přece jenom pomstí všechny. Skála a kláda. Ruku v ruce. No, ale nečekejte zázraky. Pořád je to starý "dobrý" akčňák, který čekáte. [leden 2006] ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

You're wrong. This is my town. Párádní akční film, ale moc decentní. Není to ono, ač mám Walking Tall dost rád (mimochodem viva Johnny Knoxville), chci vidět Rockův potenciál využitý naplno. Dejte už konečně Rockovi pořádný zbraně a pořádný důvod zabíjet!!! Než vám z něj vyroste padesátník sakra.... Jestli se to stane budu se mlátit metrovým kusem dřeva do hlavy. Ne každý na to totiž pak má jako Stallone. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (20)

  • Film má aj alternatívny koniec, ktorý je možné vidieť na DVD. (Zeker)
  • Dwayne Johnson (Chris Vaughn) túto úlohu prijal, pretože cítil, že je to „správna vec“. (Zeker)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama