Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jediném momentě se život Dannyho Parkera alias Toma van Allena otočil o 180 stupňů. Dnes je z něho troska, zmítající se v nekonečném kolotoči drog, násilí a udávání policii. A přitom mohlo být všechno úplně jinak. Jen kdyby tehdy se ženou nezůstávali na pláži. Večer pak se stavili v motelu v Salton Sea, kde se tajně vyráběly drogy. Během jejich přítomnosti místo napadli ozbrojení zabijáci, Danny byl postřelen, manželka zemřela a on se z toho všeho zhroutil. Nyní mu však svítá naděje. Pravděpodobně narazil na stopu vrahů. A jediné, co ho ještě drží při smyslech, je touha po krvavé pomstě nesmyslně utraceného života jeho životní lásky... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

kingik 

všechny recenze uživatele

Život Dannyho Parkera se jednoho dne otočil o sto osmdesát stupňů. Je z něj muž závislý na drogách pohybující se ve světě zločinu. Mohl si žít úplně jinak. Za všechno zřejmě mohl osud, který ho přiměl se stavit v motelu, kde probíhala tajná výroba drog. Prokleté místo napadli zabijáci. Výsledkem bylo Dannyho postřelení a smrt jeho manželky. Vždycky však může být ještě hůř a někde možná pro Dannyho existuje místo pro lepší život, anebo taky ne. Vyklubalo se z toho až nečekaně schopně natočené drama pro silné žaludky s filosofujícím přesahem. A tohle spojení si kupodivu ani moc nepřekáží. Pár slabších míst se sice najde a hlavní postava by nemusela hrát na trumpetu, ale jinak se film poměrně vryje pod kůži. 80% ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Začalo to hodně slibně, pak to gradovalo a mně se to líbilo čim dál víc a na konci to stálo za starou bačkoru. Val Kilmer se dostane do světa fetek a smažek, na který donáší jen proto aby pomstil smrt jeho ženy, kerou mu polda oddělal. Solidní snímek od D.J. Carusa, kterej nemít pár renonců, tak by se moh dostat mezi "horních 10 000". Nicméně aby člověk mluvil ještě dvě minuty potom co mu palicí projde kulka, že si dealeři během šacování druhýho nevšimnou neprůstřelný vesty, a že s kulkou v pupku bude člověk hrát na trumpetu, to fakt nepřekousnu. A taky to šlo natočit dost syrovějc-něco jako Trainspotting...ale ten je jenom jeden. Nicméně je to docela příjemný překvapení. ()

Reklama

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

69%. Zajímavé téma, ale místy trochu přitažené za vlasy. Obecně jednání člověka fičícím na perníku (v originále to asi perník nebyl) vypadá asi trochu jinak. Zápletka je taktéž trochu vykonstruovaná. Škoda těchto scénaristických lapsusů, protože jinak to mohl výborný film. Nicméně za zhlédnutí to stojí. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Ve skládance životních událostí hlavního hrdiny směřuje děj film k nevyhnutelnému finále. Po tragické události ve svém životě pálí za sebou všechny mosty, zbavuje se své identity, upadá na nejšpinavější dno mezi dealery drog a se starým životem ho pojí jen starý kufřík a vzpomínky. Tak to alespoň vypadá na začátku filmu. Později divák zjišťuje, že je svědkem promyšleného plánu cesty za pomstou. Abych řekl pravdu, tak film mi moc nesedl. V některých chvílích jsem měl pocit, že sleduji jen pokus o nějaký černý vtip. Zejména některé nepříliš povedené mikropříběhy ze života feťáků působily jako pěst na oko (magor s harpunou, nebo příprava jakési loupeže čehosiho v laboratoři). A po takové rádoby humorné vložce následuje pád do totální deprese a bezvýchodnosti. Přesto dávám poměrně vysoké hodnocení, kterým oceňuji zejména herecké výkony a bravurně ujeté charaktery vesměs všech postav. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Divočina. Vizuálne úchvatná, v duchu 8MM. Jedna z najlepších rolí Vala Kilmera a prehliadka mimoriadne pošahaných záporákov - beznosý Vincent D’Onofrio mi poriadne zaťažil žalúdok. Ale niekde The Salton Sea zadrháva. Obrazové pseudo-artové vložky (trumpetista, more, strom) v ňom nemajú miesto a súčasne v ňom škrípe harmónia medzi neustálou dynamickou formou a silne psychologickým obsahom. V tomto smere bol Joel Schumacher lepší. Zostával pevne v psychologických vodách a dynamikou vyhrocoval iba vybrané scény. Neutápal sa v nich. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Val Kilmer strávil během natáčení denně 3 hodiny v maskérně kvůli tetováním, kterými je pokryta jeho postava. (POMO)
  • Doug Hutchison (Gus Morgan) sa v spolupráci s policajtmi z protidrogového pripravoval na svoju rolu 3 mesiace, a to tak, že ich sprevádzal na policajných akciách. (vander19)
  • Herci v rámci přípav strávili spoustu času v odvykacích klinikách ve společnosti skutečných narkomanů. (POMO)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Reklama

Reklama