Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sofía Vergara (nar. 1972, Kolumbie) jako Griselda Blanco - asi největší kokainová královny všech dob, která prodala tuny drog a nechala za sebou desítky mrtvých. Má to feeling Narcosu (2015) nejen tématem, ale i atraktivním filmovým zpracováním, takže se na to dobře kouká. O tři třídy lepší než skoro nedůstojný film Cocaine Godmother (2017) se Zeta Jones, ale myslím, že daleko přesněji a mrazivěji o tý dámě vypověděl brilantní dokument Kokainoví kovbojové (2006). který měl být už kdysi zfilmován s Markem Wahlbergem jako Jonem Robertsem aka tady štěkající pejsek, ale zatím to neklaplo. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Ok asi už nebudu věrit na propagační materiály, protože na mě Griselda vyskakovala fakt všude, tak si řikam pecka a ještě životopisný to miluju, ALE… Tady bohužel milion keců, s dabingem naprosto zbytečný koukat, protože pořád mluví stejně španělsky! Tuny keců, nulové napětí, z Griseldy žádný strach a ještě skoro každý díl pod tou vrstvou makeupu vypadala jinak! A ještě od 4. dílu mě vyloženě fakt seriál nudil! To se nesmí stát, protože ještě jo, že se milé hnusné Griseldy bál sám Escobar?! Pardon ale z tohohle seriálu opravdu ne, ne? Když už mam materiál hodný zpracování, tak to ale musí fakt stát za to!!! No jdu si pustit Narcos… ()

Reklama

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Vypadá to nádherně, herci jsou úžasní, a odvyprávěný je to taky velmi dobře. Příběh, který seriál nastolil, je velmi poutavý a, v některých momentech, i vzhledem k okolnostem, dost lidský. Není to jen příběh o narkobaronce, ale také o matce a o ženě, která se snaží vybudovat si reputaci a respekt ve světě mužů. A je skvělé, že se tvůrci rozhodli dát do hlavní protirole také ženu, protože to nastavuje zrcadlo pro ty z řad diváků, kteří by mohli začít Griseldu za její činy i obdivovat. Jediné, co mě trochu mrzí, je fakt, že se tvůrci nesnažili víc adaptovat Griseldiny schopnosti skrývání se a utajováním své identity. Co o jejím příběhu vím, tak bylo velmi těžké Griseldu jakýmkoli způsobem vystupovat, komunikace mezi jejími lidmi probíhala v šifrách a často si měnila identitu i podobu, takže ani nikdo nevěděl, jak vypadá. Kdyby byla Griselda opravdu takto nápadná, jak byla v seriálu, mohli ji podle mě čapnout mnohem rychleji. To však seriálu nijak neubírá na kvalitách. ()

Seal269 

všechny recenze uživatele

Příběh je pěkně načrtnutý (i když některě události jsou od reality pozměněné, ale to už tak bývá), Sophia Vergara skvěle zapadla do role ambiciózní a bezcitné vražedkyně. Jenže pak najednou příběh nabere hyperturbo a přeskočí většinu důležitých událostí, nebo je jen letmo zmíní. To je za mě pěkně odbyté, přitom by se to dalo lehce vyřešit dalšími řadami. V Narcos to zvládli skvěle. Bohužel za to ubírám část hodnocení. Přesto stojí za to vidět. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Po Narcos a El Chapo konečně přišla další kokainová gangsterka, na kterou jsem se těšil. Bohužel prvním dvěma počinům se to nevyrovná. Už ke konci čtvrtého dílu mě to přestalo bavit a nezměnilo se to do konce série. Šlo vidět, že na příběh Griseldy je i šest dílů mnoho, natož aby byly další série, jako u předchůdců. Jsem zvědav, s čím dalším přijdou. Takový asijský Narcos by vůbec nebyl špatný :) ()

Galerie (365)

Zajímavosti (7)

  • Skutočná Griselda spáchala svoju prvú vraždu, keď mala len 11 rokov. Uniesla chlapca z bohatšej časti mesta Medellín a vypýtala si za jeho život výkupné. Keď zistila, že jej to asi neprejde, nevinného chlapca bez váhania zabila. (Motinski)
  • Natáčelo se od 30. ledna do 30. června 2022 a filmování probíhalo v Kalifornii (Los Angeles, Long Beach) a na Floridě (Miami). (fiLLthe3DD)
  • Konzultantkou tohoto seriálu byla policistka June Hawkins – ta ve skutečném životě sehrála zásadní roli při dopadení Griseldy Blanco. V této minisérii ztvárnila June herečka Juliana Aidén Martinez. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama