Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (94)

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Vypadá to nádherně, herci jsou úžasní, a odvyprávěný je to taky velmi dobře. Příběh, který seriál nastolil, je velmi poutavý a, v některých momentech, i vzhledem k okolnostem, dost lidský. Není to jen příběh o narkobaronce, ale také o matce a o ženě, která se snaží vybudovat si reputaci a respekt ve světě mužů. A je skvělé, že se tvůrci rozhodli dát do hlavní protirole také ženu, protože to nastavuje zrcadlo pro ty z řad diváků, kteří by mohli začít Griseldu za její činy i obdivovat. Jediné, co mě trochu mrzí, je fakt, že se tvůrci nesnažili víc adaptovat Griseldiny schopnosti skrývání se a utajováním své identity. Co o jejím příběhu vím, tak bylo velmi těžké Griseldu jakýmkoli způsobem vystupovat, komunikace mezi jejími lidmi probíhala v šifrách a často si měnila identitu i podobu, takže ani nikdo nevěděl, jak vypadá. Kdyby byla Griselda opravdu takto nápadná, jak byla v seriálu, mohli ji podle mě čapnout mnohem rychleji. To však seriálu nijak neubírá na kvalitách. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Zidealizovaná "pohádka" o kmotře, která ve skutečnosti vlastnoručně pozabíjela několik desítek lidí a nepřímo až stovek. Proto i Pablo Escobar prohlásil, že jediný, koho se bál, byla Griselda. V seriálu se nás však tvůrci snaží přesvědčit, že je to díky výřečnosti a chytrosti. Ještě horší je, že pravdivé jsou tady jen 4 věci a)zabila svého manžela b) utekla do USA c) prodávala drogy d) má tři děti. Zbytek je jen pozlátko, kterému mnohý, fakty nepolíbený divák, podlehne. Přesvědčit ho, že Griselda je produktem chlapáckého světa mužů, je v tu chvíli snadné, ale to, že svého syna pojmenovala Corleone, mluví za vše. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„UVIDÍME, KAM AŽ TO DOTÁHNEŠ…“ Stará rašple se třema parchantka dorazila do USA. Když dorazí zubař, dělá zuby, když pekař, peče chleba, když... No a Griselda rozumí obhodu s koksem… Je to dramatický a jde to celkem rychle – jako by nebylo moc co vyprávět. Třeba jeden díl je věnovanej její osobnosti – teda v časech, kdy ji začíná pomalu jebat v palici, což z ní dělá nesnesitelnou svini. No nevím… asi by z toho byl dost dobrej celovečerák! Možná je to i tím, že se tvůrci celkem vzdálili od reality… /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Drogová královna Griselda Blanco, prodávala kokain za 80 milionů dolarů měsíčně. 2.) Syn, Michael Corleone, žaluje Netflix za „neoprávněné“ použití podoby a identity svojí matky. 3.) Thx za titule “Tereza Nesvačilová“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ženské Narcos se nekoná a přestože Griselda dlouho slibuje, není žádným epickým dílem, jako spíše dost komorní podívanou o ženském uplatnění v mužském světě (v tomto případě ve světě dealerů drog). Griselda má občas příjemný vibe Zjizvené tváře ale vzestup hlavní hrdinky není tak uvěřitelný jako ten Tonyho Montany. Vergara se snaží ale její přerod z ustrašené paničky, která chce zabezpečit děti, na nelítostnou mrchu, sem jí nežral a i na ploše pouhých šesti dílů, jsem cítil roztahanost a nevyužitý potenciál. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, co mi v tomto amorálním hovně na samotné Griseldě vadilo víc. Jestli její vizáž přestárlé italské kurvy, nebo její ustavičné vypalování držky cigárama, či to její neuvěřitelně otravné hluboké dýchání, kdy u všech možných situací působila, jak těsně před nervovým zhroucením. Do toho klasické kecy typu:"Tvrdě jsem pracovala", za což by jí každý poctivý člověk, který v životě skutečně tvrdě pracoval, rozkopal držku. Ani kdybych patřil ke klasickým masturbátorům nad těmito amorálními seriálovými hovnami o drogových bossech, tak bych nějak nepochopil smysl tohoto počinu, protože nepřišel s nijak zajímavým podáním, aby člověk pochopil, proč byla tak na špici a proč byla tak obáváná, všechno jen tak proteče mezi prsty bez hlubšího rozboru. Naprosto nemastné, neslané, tuctové a zbytečné. P.S: Ty její "motivační" proslovy ke svým lidem byly hrozně cringe. ()

Galerie (365)

Zajímavosti (7)

  • Skutočná Griselda spáchala svoju prvú vraždu, keď mala len 11 rokov. Uniesla chlapca z bohatšej časti mesta Medellín a vypýtala si za jeho život výkupné. Keď zistila, že jej to asi neprejde, nevinného chlapca bez váhania zabila. (Motinski)
  • Skutočná Griselda Blanco vlastnila nemeckého ovčiaka menom Hitler. (Motinski)
  • Konzultantkou tohoto seriálu byla policistka June Hawkins – ta ve skutečném životě sehrála zásadní roli při dopadení Griseldy Blanco. V této minisérii ztvárnila June herečka Juliana Aidén Martinez. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama