Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Příběh „Kmotry“, která si dá ráda do rypáku, ale chce hodit staré kšefty z Kolumbie za hlavu… sbalí si tedy všechny své saky (i ty tři paka) a vydá se za velkou louži. No, a jelikož starou fenu novým kouskům nenaučíš, brzy se od prodeje letenek vrací k tomu, co jí jde nejlíp – prodej bílého prášku, který si mohou dovolit jen zámožné hospodyňky a rozhodně není určen na pečení nebo do pračky. Šestidílná minisérie se docela vleče, dialogy občas zavání telenovelou a od průměru to nespasí ani hezký retro vizuál… tady by rozhodně víc seděl (a bohatě stačil) celovečerák. Tahle dávka je zbytečně dost řízlá a na kvalitní matroš od kolumbijského nebo mexického kartelu a (bohužel ne tak moc profláklých) pašeráckých nul se to nechytá ani omylem. ■ AnanAss‘s Score: 5/10 ■ ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Páčil sa mi autentický retro vizuál. Vďaka tomu viem odpustiť aj vatu. Narcotématika je vždy vďačný material, no a keď sa k tomu pridá prostredie slnečného Miami 80. rokov, je radosť sa pozerať. Sofia Vergara sa do role hodila skvelo (ajkeď ku koncu začína trochu prehrávať) a 6 častí bol úplný ideál čo zvládne každý. Dostane sa aj na vyhrotené momenty, charakterový rozvoj u hlavnej postavy aj krvavé odplaty gangov. Griselda je zo začiatku vykreslená ako utláčaná žena obklopená silnými mužmi ale časom vidíme o akú beštiu v skutočnosti išlo. Hlavne v 4. epizóde konečne dostaneme číre besnenie a túžbu po moci z jej strany. Škoda že ju na vrchole síl keď už šéfuje celému biznisu v okolí nevidíme viac času. To som bol úprimne prekvapený a trochu aj sklamaný. Oproti realite bolo veľa vecí zmenených, detektívna linka ma nebavila skoro vôbec a prijal by som aj pohľad mimo Miami (nakriklad do Medellinu). Z vedľajších postáv si ma výrazne nezískal nikto. (možno okrem Daria, ten mi celkovo prišiel ako najmúdrejší člen bandy). Narcos som zatiaľ nevidel takže porovnávať nemôžem, týmto ale nič nepokazíte. 7/10 ()

Reklama

Chundys 

všechny recenze uživatele

Ok asi už nebudu věrit na propagační materiály, protože na mě Griselda vyskakovala fakt všude, tak si řikam pecka a ještě životopisný to miluju, ALE… Tady bohužel milion keců, s dabingem naprosto zbytečný koukat, protože pořád mluví stejně španělsky! Tuny keců, nulové napětí, z Griseldy žádný strach a ještě skoro každý díl pod tou vrstvou makeupu vypadala jinak! A ještě od 4. dílu mě vyloženě fakt seriál nudil! To se nesmí stát, protože ještě jo, že se milé hnusné Griseldy bál sám Escobar?! Pardon ale z tohohle seriálu opravdu ne, ne? Když už mam materiál hodný zpracování, tak to ale musí fakt stát za to!!! No jdu si pustit Narcos… ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Po Narcos a El Chapo konečně přišla další kokainová gangsterka, na kterou jsem se těšil. Bohužel prvním dvěma počinům se to nevyrovná. Už ke konci čtvrtého dílu mě to přestalo bavit a nezměnilo se to do konce série. Šlo vidět, že na příběh Griseldy je i šest dílů mnoho, natož aby byly další série, jako u předchůdců. Jsem zvědav, s čím dalším přijdou. Takový asijský Narcos by vůbec nebyl špatný :) ()

Bludicka.Julie 

všechny recenze uživatele

Za mě naprosto dokonalé ve všem a ona ba Oscara! Bylo tam všechno... A moc nechápu tady to machrování o tom,co všechno o Griseldě vím a že to není pravda, a tak dám 3 hvězdy?? Odkdy se hodnotí v seriálu pravda? Já mám o ní taky nacteno, hodnotím serial s výkony, kamerou, hudbou a vším a dávám 5 hvězd. ()

Galerie (365)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se od 30. ledna do 30. června 2022 a filmování probíhalo v Kalifornii (Los Angeles, Long Beach) a na Floridě (Miami). (fiLLthe3DD)
  • Konzultantkou tohoto seriálu byla policistka June Hawkins – ta ve skutečném životě sehrála zásadní roli při dopadení Griseldy Blanco. V této minisérii ztvárnila June herečka Juliana Aidén Martinez. (fiLLthe3DD)
  • Jedná se o druhý seriál, ve kterém se Griselda Blanco (Sofía Vergara) objevuje coby hlavní postava. Tím prvním byl La Viuda Negra (od r. 2014). Tato nechvalně proslulá drogová obchodnice se také mihla v seriálu Pablo Escobar: El Patrón del Mal (od r. 2012) a jako vedlejší postava v seriálu El Barón (od r. 2019) – tyto tři seriály spadají do žánru „narconovel“. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama