Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený a uznávaný kriminalista Mitch Preston je zcela oddán práci a z celého srdce nesnáší vlezlé televizní kamery. To černošský policista Trey Sellars je naopak bezvýznamný pochůzkář, který touží po mediální slávě a pravidelně se účastní konkurzů na filmové a televizní role. Jednoho večera zahlédne Trey v baru Mitche. Všimne si, že je ozbrojen, a vidí, jak s dalším mužem a taškou vchází do obchodu naproti baru. Tuší zločin, vysílačkou přivolá posily a pustí se do sledování podezřelých. Těm mezitím ve skladišti prodává černošský dealer heroin. Jednání však přeruší helikoptéry televizních stanic, odposlouchávajících policejní vysílačky. Ve skladišti se rozpoutá divoká přestřelka, při níž dealer použije nezvykle průrazné střelivo a zraní Mitchova parťáka. Do akce se zapojí i Trey, který se pokusí zatknout Mitche. Zuřící detektiv ho připoutá želízky k plotu a rozstřílí kameru reportérů, kteří překážejí při pronásledování. Nezdařená akce má nečekané důsledky, když televizní producentka Chase Renziová přesvědčí nadřízené, aby natočili novou reality show o práci policie s Mitchem v hlavní roli. Vzpírající se Mitch dostane účast v pořadu rozkazem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

DeNiro jako můj velký oblíbenec se do tohohle filmu moc nehodil (tyhle rádoby výrazy dělat nemusí), za to pro Murphyho jsou tyhle role jako stvořené. Odpolední oddechovka, která nijak diváka neokrádá, ale dobře pobaví. Pokud máte rádi tuhle kategorii filmu tak zkuste i agenta. Komediální úlet. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie. Robert De Niro vypadá, že hraje o pár let starší postavu z Půlnočního běhu, a tou svojí nudností je doopravdy vtipný. Eddie Murphy je... Eddie Murphy, Rene Russo to sluší jako vždy, William Shatner se sklouzne po kapotě... Ano, je to průměrná komedie. Ale to neznamená, že se při ní nemůžu smát od začátku do konce. ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Koho byste tak obsadili do role střeleného neustále se ksichtícího policisty a koho do role věčného mrzouta plného sarkasmu? De Niro je na světové scéně jednoznačným věčným mrzoutem číslo jedna a když potřebujete dvojici policistů různé barvy pleti, mezi černošskými komiky je nejvyhlášenější Eddie Murphy. (I když by mohlo být zajímavé sledovat například Clinta Eastwooda s Chrisem Rockem .:-)) Herci tudíž neměli vesměs co zkazit, když měli předvádět to, co předvádějí celou svou hereckou kariéru. Je to sice příjemný relax, na který se dá podívat víckrát, ale nepřináší nic, co by stálo za čtvrtou hvězdičku. ()

kacmi 

všechny recenze uživatele

Showtime je film, ktorý mal obrovský potenciál, a v niektorých scénach sa svojim možnostiam približuje - predovšetkým vďaka De Nirovi a Murphymu. Pravdepodobne to bol nevyvážený scenár, ktorý spôsobil, že nefunguje tak ako by mal. Produceti mali ešte chvíľu vydržať a počkať na jeho prepis, alebo aspoň najať "script healera". A možno je to jeden z filmov, ktoré v scenári fungovali, ale pri natáčaní sa čaro nejako stratilo, a iba občas ním prebleskne. ()

departed 

všechny recenze uživatele

Jde vidět, že De Niro mezi ty podprůměrné herce nepatří. Hraje sice průměrně, ale ze všech nejlíp. Scénář, jenž není hoden ani zmínky, protože takovouhle tupost mohl natočit fakt jen nějaký Tom Dey, jehož Shanghai Noon mně nudilo stejně jako Showtime. Avšak, k úplnému zatracení to rozhodně není. Pár hlášek sem tam přeskočí, plus možná ne nejefektnější akční scény, ale vcelku slušně zvládnutý standard, na který se ještě koukat dá. Ale vícero zhlédnutí nehrozí. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy je Trey (Eddie Murphy) na castingu a jeho nadřízený ho požádá o odznak, má Trey i popruh na vybavení. V momentě, kdy jej nadřízený upozorní na přidanou větu, Trey však již popruh nemá. V dalších scénách se pak objevuje opět s popruhem. (Sign)
  • Film se natáčel v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Reklama

Reklama