Reklama

Reklama

Byl jednou jeden... život

(seriál)
  • Francie Il était une fois... la vie (více)

Epizody(26)

Zveme vás na dobrodružný výlet za poznáním lidského těla. V tomhle animovaném seriálu se dozvíte, jak fungují buňky, srdce, mozek a všechny další tělesné orgány. (Netflix)

Recenze (552)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

zábavný a poučný pohled do lidského těla na všechny jeho obranné mechanismy a mnoho, mnoho gangsterů, které chtějí tento nejpromyšlenější trezor vyloupit a zničit.. Invaze následují invaze ale statečné bílé krviny a jeden děda stojí v první řadě perfektně fungující obranné linie a zachranují, co se jen dá.. Prostě klasika, stejně dobré pak jsou i další série z řady Byl jednou jeden... Francouzi zas jednou ukazují, že je není radno podcenovat. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak zase až tak tupý nejsem, abych nevěděl jak to v lidském těle chodí. Tvůrci jsou tak odporně polopatičtí, že mně prostě nebavilo se na to dívat. Prostě trapný seriál podávaný naivní formou, aby i se ani ten největší idiot necítil u televize blbě. Hrozný co tady na ČSFD sklízí úspěch. Fakt to nechápu. ()

Reklama

Davej 

všechny recenze uživatele

Děti obvykle bývají těmi nejnáročnějšími diváky a je těžké je uspokojit. Tento animovaný seriál se ale zcela jistě může pyšnit splněním tohoto náročného cíle. Získal si mnoho fanoušků, a to i přesto, že malé diváky vzdělává. Nechybí tu akce a napětí, kdy spolu soupeří ti "dobří"(krvinky) a "zlí" (viry, bakterie). ()

Gahan 

všechny recenze uživatele

Toto je detská srdcovka! A zároveň je to pútavou formou, najmä pre deti, priblížený svet v nás samých. Nápadité, originálne, milé. Aj o polnoci si spomeniem na slová úvodnej pesničky... tak si spolu zaspievajme... :-) "Táto veta pravdivá je, život skrýva rôzne taje. No tak daj sa k nám, tak daj sa k nám, pôjdeme tou cestou lákavou. Čo vedie k záhadám, k tým záhadám, tak nájdi zopár slov. Nimi môžeš skúmať svet záhad, hľadať obraz a k nemu rám. Život rozpoznávať, s nami poď, daj sa k nám...len k nám." :-) ()

anli 

všechny recenze uživatele

Francouzská,animovaná a naučná klasika,natočená zábavnou a velmi vstřebatelnou formou,o lidském těle a jeho fungování.Neznám nic komplexnějšího a natočeného tak,aby tomu porozuměli úplně všichni a ještě se pobavili.Animace je jednoduchá,ale přesně plní svůj účel a ukazuje,jak je důležitý obsah a jeho vyprávění,nikoliv samotná forma vyprávění.Jasných a životních 100%. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Epizóda Kostná dreň nebola na Českej televízii nikdy odvysielaná. Vyšla až na DVD s dabingom od BH Promo. (D1705)

Související novinky

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

28.05.2006

Tomu se říká zajímavá sešlost, pravda? No a to ještě vůbec není všecko (ale o tom později). Když se řekne francouzský animovaný film, napadne vás pravděpodobně nejdřív Tintinova dobrodružství, Byl… (více)

Reklama

Reklama