Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Miller (Hynek Čermák) žije i po čtyřicítce se svou matkou (Eliška Balzerová). Dámské návštěvy si domů raději nevodí, protože maminka je nejen starostlivá, ale také velmi všetečná a on ze všeho nejvíc touží po klidu. Zřejmě i to je důvod, proč matce zatají, že má problémy s ledvinami a že během nadcházejícího víkendu musí pečlivě měřit a zapisovat všechny příjmy a výdaje tekutin. A to opravdu všechny! Připraví si tím nejednu horkou chvilku, což ho donutí konečně se rozhodnout, zda dát přednost mamince, nebo utajované přítelkyni Matyldě (Jana Pidrmanová), na kterou si navíc myslí kolega z práce, inspektor Páleník (Vojtěch Kotek). (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (74)

Olík 

všechny recenze uživatele

Druhá ze čtyř veřejnoprvávních bitev dvojice Epstejn - Vejdělek. Zatím co v prvním případě bylo lacině vsazeno na Langmajerovo pitvoření, tady jako by se už rezignovalo na začátku boje a nevsází se vůbec na nic. Rychle odvyprávět plytký příběh a hurá na vrátnici pro gáži. Eliško, Hynku, Jarmilo, stálo vám to za to? ()

pirduch 

všechny recenze uživatele

Nuda...i když v jednom dílku vyřešit 3 kriminální případy...to by ani Colombo nezvládnul...a to vlastně ani nebyla detektivka.... A kuriozitka navíc-den předtím jsem náhodou zahlédl Temný kraj na Primě, nějaký už starší díl,a "hrál" tam taky červený  Mustang s RZ 7H18008...zřejmě aktivní komparz...ovšem neskutečná náhoda,že se sejdou takhle v telce 22 hodin po sobě... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mamánek a kýbl chcanek. Pro fandy Pitavalu a seriálů typu Horákovi možná akceptovatelné, ale já po této epizodě Čtyřsérie mizérie (abych se držel těch zrýmovaných názvů) ztratil trpělivost. Čermák zbaven charismatu, Epstein pověsti, že umí napsat vtipný a smysluplný scénář. Hudba přesně odpovídá obsahu i formě a já zírám, kam to Muchow dopracoval (předpokládám, že Ledvina je bez viny).. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Urolog ho strašil, na netu hoax plašil." Kriminální linka suchá (heh) a nezáživná, mamahotel nechutný a co do vhodnosti k bydlení ještě horší než i ta poslední zablešená ubytovna. Močení do kanystru otravné a imho zbytečné (myšleno z odborného lékařského hlediska). Ovšem to vykreslení hlavních postav a fungující chemie mezi nimi natolik zajímavé, až jsem zalitoval, že se nejedná o pilot k seriálu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dil z volneho cyklu ctyr komedii vysilanych na Ceske televizi, kde se leci ruzne neduhy (ledvimy, zub, zlomene obe ruce a problem s rektem).Tento dil bezel i na festivalu v Karlovych Varech. Dialogy jsou dost stupidni, stejne jako zapletka. Humor zadny. To uz si muze napsat scenar kazdy v hospode ve tri rano. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy. (dyfur)
  • Roli zloděje hřbitovního kvítí si zahrál Michal Navrátil, český skokan do vody a specialista na extrémní disciplínu high diving. (klukluka)

Reklama

Reklama