foto

Michal Roneš

  • nar. 13.2.1955 (61 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Každý milion dobrý (TV film)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Zločiny na pokračování (E15)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Dešťová víla
2009 Svědomí Denisy Klánové (TV film)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Ein Starkes Team - Mit aller Macht (TV film)
Mr. Johnson
2007 Láska In Memoriam (TV film)
2006 Prachy dělaj člověka
Setkání v Praze
2004 Místo nahoře (TV seriál)
Redakce (TV seriál)
Román pro ženy
2003 Seance Fiction (studentský film)
Train de 16h19, Le (TV film)
Útěk do Budína (TV seriál)
1999 Zprávy z domova (studentský film)
1991 Maigret (TV seriál)
1984 S čerty nejsou žerty
1983 Sestřičky
1975 Pomerančový kluk

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace