foto

Jana Pidrmanová

  • nar. 17.3.1985 (31 let)
    Cheb, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jana Pidrmanová se narodila v roce 1985 v Chebu a vystudovala činoherní herectví na pražské DAMU. Působila v Jihočeském divadle, v Národním divadle a zahlédnout jste ji mohli třeba už i ve filmu. Objevila se jako zdravotní sestřička ve filmu režiséra Filipa Renče Na vlastní nebezpečí. Po boku Kryštofa Hádka, svého hereckého kolegy ze 2Bobulí, se objevila ve studentském snímku Runway.

Zdroj: Bioscop

Herecká filmografie

2017 Poslední z Aporveru
2016 Mordparta (TV seriál)
Nevěsta (E01)
Prahala
2015 Zlatý ruce
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Zrádce (E09)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Hexenšus (TV film)
Hořící keř
Jako nikdy
Nevinné lži (TV seriál)
Chromozom (E06)
Případ pro rybáře (TV film)
Sanitka 2 (TV seriál)
Škoda lásky (TV seriál)
Škraboška (studentský film)
2012 Aplaus (TV film)
Ententýky (TV seriál)
O pokladech (TV film)
Probudím se včera
Ztracená brána (TV film)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Izolace (studentský film)
Jeden statečný
Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová (TV film)
Setkání s hvězdou: Vilma Cibulková (TV film)
2010 Bludičky (TV film)
Okresní přebor (TV seriál)
Lucka (E06)
Třináctý týden (studentský film)
2009 Mezičas (studentský film)
Mezi dobře a lépe (studentský film)
Poste restante (TV seriál)
2Bobule
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2007 Na vlastní nebezpečí
Runway (studentský film)
V hlavní roli (TV film)

Dokumentární

2015 Nekonečný příběh Posledního z Aporveru
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace