Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Po filmu „Chuckyho nevěsta“ jsem docela zvědavý na to, jak Don Mancini zvládl pátý film, protože ten šestý se rozhodně tolik nepovedl. Nic to nemění na tom, že v téhle sérii je rozhodně pořád co vidět, a není to jen sex dvou panenek a jejich hašteření, i když to je naprosto skvělé koření tohoto kousku. Tenhle film mě prostě bavil a oproti druhému a třetímu dílu velmi vyniká. ()

pend 

všechny recenze uživatele

Poprvé za 3, po opakovaném shlédnutí dávám za čtyři. Proti předcházejícím dílům přesun ke komedii se spoustou černého humoru. Oceňuji řadu odkazů na další filmy: hned v úvodní scéně na policejní stanici..., hřebíky v hlavě jednoho policisty atd. R. Yu prokázal znalost horrorů a natočil film, který se nebere vážně a taky se to nebojí říct, občas až hraničící s parodií. Pro skalní fanoušky prvních dílů to může být docela problém. Jinak je to docela krvavé a bodycount je hodně vysoký, kam se na Chuckyho hrabou Jason a Michael...a navíc se u toho pobavíte. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle mel bejt horor? A ze sem se ani jenou nebal, ale zabava to je dobra. Spis je to takova cerna komedie okorenena nekolika dumyslnejma vrazdama. K tomu odkazy na spoustu znamejch hororu, hodna drsna hudba a prakticky porad se neco deje takze se nestihnete nudit. Jenze to neni vse do toho tu mame soulozici panenky, huleni, porod atd. a to vse dela dohromady nadprumernou zabavu, ale stejne za 3*. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Lepší návrat si Chucky asi přát nemohl. Po poměrně slabší trojce a deseti letech čekání přichází zpět, ukáže nám svou starou a háže jednu hlášku za druhou. Osvěžit horor komediální stránkou se ne vždy povede, ale zde je třeba Ronnymu vzdát čest. Hodně dobrý mordy, dost dobrý humor (rýpání Tiff do Chuckyho, že nůž je zastaralej, že jsme už v devadesátých letech - to k čemu se pak Chucky nechá vyhecovat stojí za to, stejně jako jeho následná narážka na Hellraisera - ostatně, pořádně si všímejte hned v úvodní scéně v policejním skladišti, co tam mají za hezkou sbírku masek), panenkovskej sex a navrch klasicky špičkovej výstup Alexise Arquetta, tenhle herec prostě není normální, většinou odehraje jen krátký výstup ve vedlejší roli, ale dá do ní všechno, stejně jako tady, tady je prostě úžasnej. Povedlo-li se někdy skloubit horor a komedii, pak v tomhle snímku. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Od nízkého očekávání se po zhlédnutí zrodilo příjemné překvapení. Od předchozích dílů je dost podstatný rozdíl a to ten, že zde se sází na komediální prvek, který musím říct opravdu funguje. Já se příjemně bavil a nebýt těch několik slabších sekvencí, tak bych dal vyšší hodnocení. A tak tuto béčkovou černou komedii hodnotím 3 hvězdičky... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Domácim maznáčikom Tiffany (Jennifer Tilly) je tarantula menom Charlie. Patrí k druhu Avicularia Minatrix. (beso74)
  • Ve scéně na hřbitově Jade (Katherine Heigl) v hrobu Charlese Lee Raye vyrve z krku amulet a hlava mrtvoly odletí stranou. Když však ke konci Chucky spadne dolů do rakve, hlava je opět na svém místě. (Amras)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama