Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběhy Zbyňka, Alenky a Kateřiny jste sledovali v inscenacích "Podnájemníci" a "Otec nebo bratr". Ze Zbyňka a Kateřiny se stali manželé a z Alenky krásná mladá dáma. Matky a otcové nejlépe vědí, jak složité tím začíná období v životě rodiny. Slečna začíná objevovat dosud neznámý svět, v němž se bývalí nesnesitelní kluci mění v docela snesitelné mladé muže. Většinou ovšem s vlastnostmi, které se rodičům nejeví jako zcela ideální. Je-li Zbyněk bratr s povinnostmi otce, pak s Alenčinou dospělostí stojí na prahu starostí, které mu pořádně zamotají hlavu... Na řadě je poslední díl oblíbené komediální trilogie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nejslabší z trilogie, která vaří z vody. Zápletka násilně vymyšlená, Zbyněk se zbytečně celou dobu chová jako kretén. Tlačení na mladou holku, jestli má kluka, mi přišlo zbytečné a divné. Její tajení a dopisování si španělsky zase neopodstatněné. Postavy prostě vypadají, chovají se a mluví naprosto neživotně, strojeně, jejich motivace a jednání jsou divné. V dnešní době by navíc tenhle díl nevznikl - Zbyněk by dopis místo hledání xeroxu a překladatele nafotil na smartphone, Kateřina projela fotku OCRkem a text by zadali do Google překladače. Aby zjistili, že jo, mladá má kluka. (Chyba v inscenaci - když je pozván na nedělní posezení ten magor s kazeťákem, říká Alice, ne Alena). Hezké je i vidět staré, elektronkové a černobílé televize s hloubkou skoro metr, jedna se tu furt opravuje (asi aby se ten chabý a hloupoučký příběh nějak natáhl do hodiny). Nejsilnější scénou, byť na hraně parodické agitky, je školení učitelky o sexuální výchově. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Upovídané nic, kde několik protagonistů ukázalo krom trapnosti také osobní selhání. Čtení cizí pošty asi ani nemělo být vtipné. Ale co předvedla rodičům soudružka profesorka, to byl vrchol nevkusu. Pátrání po příteli mladší sestry završuje trilogii v podobném duchu jako předchozí film. Jen pointa je docela milá. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého a možná nejméně nudného. Poslední film mě o sourozenecké dvojici asi bavil nejvíc, ačkoliv nápad s tajemným nápadníkem není nijak bombastický. Pátrání po "amantovi" mladší sestry, která s ním komunikuje ve španělštině, je sice opět naivita nejvyššího stupně, ale lepší už to nebude. Celá série byla zakončena tak jak byla. A hodně dlouho si ji nedám znova. 60% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Třetí setkání se sourozenci Kučerovými už není tak zábavné jako předchozí dva díly, přestože světlé chvilky rozhodně má. Hanzlíkova umanutost je zábavná a učitelka Libuše Havelkové nemá chybu, stejně jako nevyžádaná diskotéka v podání mladého Řandy. Zápletka je ovšem trochu naivní a zpracování občas poněkud křečovité. Naštěstí je celek stále natolik zábavný, aby se divák nenudil a navíc to v sobě má lu lehkost, ze které je patrné, že to hlavní je spokojený divák, nikoli umělcovo ego. ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Jaromír Hanzlík v roli nechutného sexuálního šmíráka vlastní sestry mi vnuknul myšlenku, že lidstvo opravdu za posledních 30 let urazilo neskutečný kus cesty, vezmeme-li v úvahu, že na jejím začátku se veškerý smysl života mohl redukovat na takovou banalitu, jako jestli už byl kocour v troubě nebo ne. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama