Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý student práv si přivydělává v nemocnici, kde pracuje jako noční hlídač. K jeho smůle se jeho nástup do práce kryje se dnem, kdy neznámý sériový vrah začne terorizovat město. Všechny stopy totiž vedou právě k němu. Policie stahuje smyčku a on se stává hlavním podezřelým. Aby očistil své jméno, musí si zachránit život: pravý vrah je mu totiž v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Docela solidni prace s McGregorem a Noltem. Atmosfera opustene nocni marnice je skutecne paradni, ale bohuzel to trva jen prvni ctvrtinu filmu, pote uz zacne byt chozeni po chodbach a mezi nabalzamovanymi teli znacne stereotypni. Vykony hercu - nebyly nejhorsi ale ani nejak oslnive, beru vsak na vedomi, ze v takovem filmu ani nelze cekat neco nadprumerneho. Po skonceni sem trochu zapremyslel, jestli u nas taky neshaneji hlidace krematoria, jelikoz tahle prace snad ani nemuze zevsednet :) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

První polovina snímku je spíš nudná ,uvidíme jednu vraždu. A pak sleduje studentíka jak si přivydělává hlídáním po nocívh kdesi v nemocnici u mrtvol. Jenže ho tam lecos leká a jeho kámoš si z něho dělá srandu. Do toho se tu ukáže policajt co ho zasvětí do případu oné vraždy. Jenže pak se ukazuje ,že někdo se snaží studenta do té vraždy namočit. Je tu další vražda.,která už je přímo nasražená na něj ,jenže kdo se to snaží na něj hodit? No není to nic těžkého uhodnout i se nám to hned ukáže a začíná boj o život. No ponurejší krimi/horor ,kterému ,ale chybí větší nápaditost a více lekavých scén. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Remake je totožný s původním filmem, který (oba filmy) režisér natočil před třemi léty, tentokrát s jinými herci...no toto... 1) 38letý dánský režisér Ole Bornedal by snad uměl natočit jako hrůzyplný thriller i to, jak smažím vajíčka. Ale není divu, vždyť tentýž film dělal už podruhé. 2) 26letý Skot Ewan McGregor (noční hlídač Martin) se mi zamlouvá a víc mi ani netřeba. ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Film má celkom silné herecké obsadenie, pričom sa jedná o dosť jednoduchý horor s krimi zápletkou. Čo ale neznamená, že to nebolo zaujímavé, práve naopak, aj vďaka tým hereckým esám to bolo veľmi pozerateľné. Chvíľu som dokonca rozmýšľal aj o nadpriemernom hodnotení, ale myslím, že 3* sú spravodlivé. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Martin je mladým študentom medicíny. Nakoľko je pre neho každá koruna dobrá, rozhodol sa, že si nájde brigádu na nočné smeny v nemocnici. Hneď po prvej službe si uvedomuje, že táto práca nie je pre neho. Navyše na miesto nastúpil v nesprávnu dobu. V meste riadi sériový vrah, ktorého všetky stopy vedú do nemocnice. Veľké sklamanie zo sľubného začiatku. Takmer bez napätia s minimálnym počtom scén, ktoré by aspoň z časti nahnali strach. Ako sa nejeden krát preukázalo. Remake nič pozitívne nepriniesol. Práve naopak. ()

Galerie (127)

Zajímavosti (6)

  • Film je americkým remakem o tři roky staršího dánského Nattevagten stejného režiséra. (oLí)
  • Na záhadné fotografie na nástěnce je Lewis Thornton Powell, který byl komplicem Johna Wilkese Bootha, při vraždě amerického prezidenta Abrahama Lincolna. Stejná fotografie byla použita i v původním filmu Nattevagten (1994). (Chatterer)

Reklama

Reklama