Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý student práv Martin začíná pracovat jako noční hlídač v márnici, aby si trochu přilepšil při studiu. Avšak poté, co jsou sem postupně dovážena mrtvá těla prostitutek, které zabíjí bezcitný sériový vrah, se začínají dít v márnici divné věci. (Chatterer)

Recenze (65)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu jsem se musel opravdu potutelně usmívat. Vidět tyhle známé herce, jak vypadaly skoro před dvaceti, lety, to byl opravdu zážitek. Ulrich, Nikolaj, pořád stejně šílený Kim, no s hlavně komisařka Lundová, v podání Sofie, která se svým blond účesem vypadala úplně jinak:-) Jinak je Nighwatch veskrze " příjemná " podíváná, která na mě od začátku dýchla svým nezaměnitelným, severským kouzlem. Místy ponurá atmosféra, pár lekacích scén no a sem tam nějaká ta vražda, vlastně nic, co by stálo, za nějakou váznější zmínku. Co by asi člověk čekal od služby, v tak trošku jiné márnici? Rozhodně nic příjemného. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na mě se to až příliš vleklo a vynahradit to nemohla ani ta nepříjemná atmosféra sterilní márnice. Díky Bohu za vygradovaný závěr. Líbil se mi i ten závan místy až parodického humoru, který do podobného konceptu zdánlivě nezapadal, ale kupodivu sednul jak p*del na hrnec. A nakonec potěšili i Coster-Waldau a Kim Bodnia v dobách, kdy ještě nebyli známými ksichty. Ale i tak převládá pocit mírného zklamání. 55% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Bezchybný thriller, na který by byl Hitchcock pyšný ! Za poslední dobu je tohle jeden z nejvíce edge-of-your-seat thrillerů,co jsem zhlédl. Ole Bornedal, plánuje jako ďábel! Způsob jak vše do sebe hezky zapadá je suverénní. Také film dodává divákovi dostatečnou výživu pro myšlenku, co je fundamentální námět ve spojení mezi sexem a smrtí, mužská tendence sebedestrukce proti jeho instinktům pro přežití a sebe záchrany a mnohem víc. 80% ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý ma fakt bavil, a pritom som to ani nečakala. Hororové bolo asi len miesto, kde Martin pracoval. Ja ani za všetky peniaze sveta by som ten džob nezobrala. Miestami napínavé, miestami ohromne vtipné, zaujímavý príbeh, skvelý Jens v podaní Kima, mladé ucho Nikolaj a Sofie asi ani netušila, že o pár rokov dostane v inom filme nečakanú ranu medzi oči od skvelého dánskeho herca. A záver? ... nemal chybu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zpočátku poměrně rozvleklé a typicky evropsky podivné co se chování hrdinů týče, v závěru je to ale nervák jak prase. K tomu ještě jedno z nejatmosféričtějších filmových nemocničních zařízení. Takže rozhodně silnej nadprůměr. Horror movie of the year ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama