Reklama

Reklama

Sex O'Clock

(seriál)
Trailer
Komedie / Rodinný
Česko, (2023–2024), 10 h (Minutáž: 30 min)

Kamera:

Václav Fronk

Hudba:

Jiří Burian

Hrají:

Petra Bučková, Jan Révai, Jana Švandová, Csongor Kassai, Sára Korbelová, Maxmilián Kocek, Karolin Omastová, Tomas Sean Pšenička, Leona, Kryštof Švehlík (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou Sex O’Clock je dospívající Adam (Maxmilián Kocek), který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a palčivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec (Jan Révai) ale záhy převrátí celé rodině život naruby a odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka Judita (Petra Bučková), tak babička (Jana Švandová). A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema (Sára Korbelová), zatímco Adam nejspíše na tanečním kurzu právě potkal největší lásku svého dosavadního života (Karolin Omastová). (Voyo)

(více)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (10)

Epizoda 1 (2023) (S01E01) 

S tou Voyo produkcí to možná mnozí začínají brát vážně, já v tom stále shledávám opravdu nízké produkční hodnoty, třebaže marketing zvládá služba důstojně a přesně proto jsem se rozhodl zkusit Sex Education z Wishe. A ač bude asi trvat, než to začne bavit alespoň nad hranicí průměru, já jsem na další díly zvědav. ()

Epizoda 2 (2023) (S01E02) 

I když se dá spoustu věcí už prokouknout dopředu a scénáristické klišoidní berličky vyčuhují za každým rohem, svým způsobem mě tuhle sebranku baví sledovat a pokračuju dál. ()

Epizoda 3 (2023) (S01E03) 

Klišé a nedostatky jsou tu viditelné každým záběrem a scénou, až mě to občas bolí, mám ale pro tu absolutní odpočinkovost, co mi seriál přináší, takovou chuť na něj nebýt přísný, že to zatím udržím a fejkového českého Otise budu sledovat dál. ()

Epizoda 4 (2023) (S01E04) 

Spousta dobrých momentů bohužel zastíněna mnoha cringe situacemi, kterým vévodí naprosto zbytečná slovenská návštěva. Něco tu působí hrozně zkratkovitě, jistých věcí je tu zase až příliš. Pořád jde ale o ucházející guilty pleasure. ()

Epizoda 5 (2023) (S01E05) 

Opravdu mnohem lepší epka s ubráním na cringe momentech a přidáním nejen šokujících ale i vtipných. Jen ten výlet do přírody aka 20 metrů za město byl dobrou ptákovinou. ()

Epizoda 6 (2023) (S01E06) 

V pár momentech opět standardně dobré, ale zase tak nezvykle krátké, že jsme se toho vlastně tentokrát ani moc nedozvěděli a nebylo si pořádně co užít. Minimálně nic, co bychom neviděli přicházet už v předešlých částech. ()

Epizoda 7 (2023) (S01E07) 

Slušné drámo ve slušném hávu, dokonce slušně zahráno. Jen představitelce Kristýny pořád nemůžu přijít pořádně na chuť, občas mám problém i řádně porozumět oné slovenštině. ()

Epizoda 8 (2023) (S01E08) 

Mile rád tu nechám konečně 5. hvězdu, protože takhle vypadá dobré televizní dramedy. Sice lze prokouknout, kam se seriál nejspíš ubere ve svém závěru (třeba postava Jana Révaie), ale jinak jsem fakt spoko. ()

Epizoda 9 (2023) (S01E09) 

Voyo to prostě dokázalo. Konečně seriál z jejich stáje, na který budu rád vzpomínat a dokonce doufat, že se vrátí. ()

Epizoda 10 (2023) (S01E10) 

Já si postupem času na tomhle seriálu zamiloval i ta největší klišé, co prostě musí tenhle typ obsahovat - někdo přijde z nákupu, zákonitě má v tašce pórek. Někdo je na chalupě, zákonitě seká dříví. Nějaký mladý člověk dělá něco nekalého, zákonitě kolem musí projít důchodce, co si postěžuje na staré dobré časy. Jestli mi bude něco víc chybět než celá sebranka tohodle seroše, jsou to právě tyto úsměvné situace. Druhou sezónu uvítám. ()

Reklama

Reklama