Reklama

Reklama

Sex O'Clock

(seriál)
Trailer
Komedie / Rodinný
Česko, (2023–2024), 10 h (Minutáž: 30 min)

Kamera:

Václav Fronk

Hudba:

Jiří Burian

Hrají:

Petra Bučková, Jan Révai, Jana Švandová, Csongor Kassai, Sára Korbelová, Maxmilián Kocek, Karolin Omastová, Tomas Sean Pšenička, Leona, Kryštof Švehlík (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou Sex O’Clock je dospívající Adam (Maxmilián Kocek), který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a palčivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec (Jan Révai) ale záhy převrátí celé rodině život naruby a odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka Judita (Petra Bučková), tak babička (Jana Švandová). A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema (Sára Korbelová), zatímco Adam nejspíše na tanečním kurzu právě potkal největší lásku svého dosavadního života (Karolin Omastová). (Voyo)

(více)

Diskuze

chlapisko

chlapisko (hodnocení, recenze)

Ehm, Korbelová jako fakt hraje šestnáctku? :D A ještě hůř: totálně vyžilá "Leona" taky?!!!? 🤪

 (hodnocení, recenze)

Neuvěřitelně bezduché, primitivní a extrmně ubohé. A tohel se jako líbí? Taková trapná pedofilní úchylárna! No to je fimová inteligence pěkně hluboko.....v .......

Uživatel smazal svůj příspěvek.

hooorus

hooorus (hodnocení, recenze)

Ve Zline jsem studoval. Chapu ze mladi maji "new speak" takze i ve Zline muze mladik mluvit "o nekonecny puberte ever". nebo rict "nejsem malej". Jeste pred 20 lety by rekl "nejsu maly", ale ted je to asi mozne.  Co mi hlava nebere, ze jedina postava 40+ nepromluvi jako clovek ze Zlina. Jediny prizvuk ktery v traileru uslysime je nejaky snad Rusky? Ci Ukrajinsky? 

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Mrzí mě že se z toho jůesej můžou všichni posrat natolik že už neumíme v té naší malé zemičce vymyslet český název pro český počin.

Příště čekám, po vzoru herních společností, že se bude všechno namlouvat do jůesejštiny a vypouštět ven rovnou bez titulků.

(To, že čím dál více narážím ve školách kam chodí dcera na Dejva, Rejčl, Kejt, Čaka, Šóna už je mimo moje chápání .... Sean Pšenička je fakt jméno za které bych rodiče miloval)

Reklama

Reklama