Reklama

Reklama

Sex O'Clock

(seriál)
Trailer
Komedie / Rodinný
Česko, (2023–2024), 10 h (Minutáž: 30 min)

Kamera:

Václav Fronk

Hudba:

Jiří Burian

Hrají:

Petra Bučková, Jan Révai, Jana Švandová, Csongor Kassai, Sára Korbelová, Maxmilián Kocek, Karolin Omastová, Tomas Sean Pšenička, Leona, Kryštof Švehlík (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou Sex O’Clock je dospívající Adam (Maxmilián Kocek), který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a palčivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec (Jan Révai) ale záhy převrátí celé rodině život naruby a odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka Judita (Petra Bučková), tak babička (Jana Švandová). A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema (Sára Korbelová), zatímco Adam nejspíše na tanečním kurzu právě potkal největší lásku svého dosavadního života (Karolin Omastová). (Voyo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Až mě to překvapuje, že mě ještě dokázal zaujmout seriál o dospývání. Já, jako už "starej geront" mám k téhle generaci trochu daleko. Přecijen, dneska se ty rozdíly třeba i mezi lidma o deset let staršíma strašně navyšujou. Ta generace, o které pojednává seriál, je úplně jinde. Všichni píšou, že je to české "Sex Education", což jsem teda neviděl, tak napíšu, že je to české "Life is Strange", které jsem hrál opakovaně a tenhle seriál se mu opravdu dle mého velmi přibližuje. Jestli si z toho odnesu ještě něco dalšího, tak asi definitivní potvrzení averze vůči Sáře Korbelové, která je v každé roli (plus i její role samotná) naprosto nesnesitelná. Není zas tak lehký napsat ale vztahovku, která dokáže zaujmout jen postavama a vazbama mezi nima. Tady se to ale zatím povedlo a jsem zvědavý, jak se to bude vyvíjet dále. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Takový Horákovi v dnešní době. Námět hezký, možná trochu vykrádačka. Čekal jsem, že to bude totál jako Sex Ed, což se naneštěstí nestalo. Kdyby jo, problémy by se řešili rovnou. To, co znělo v prvních dílech hezky a bylo jako guilty pleasure se vyvinulo ve špatný příklad toho, jak lidi spolu nemají komunikovat a jednat. První smysluplná konverzace na úrovni průměrně sociálně inteligentního se vede v posledním (jinak DESÁTÉM) díle. Pokud takhle spolu konverzuje a funguje alespoň 47 % rodin, tak se vysvětluje 47 % rozvodovosti. Pro svůj psychický klid nemůžu druhou sérií zvládnout. ()

Reklama

petrsv 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že Nova překvapila. Sice je to dost překombinované a zdá se, že víc problémů se do 1. řady už nacpat nedalo, ale má to silnou vtipnou stránku, což se moc nevidí. Obsadit Janu Švandovou byl geniální nápad, ale i ostatní herci to zvládli skvěle. Moc mi tam neseděl Révai. Scénáristé by mohli v další řadě ustoupit od té šablony, kdy se všechno vyřeší v posledním díle. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

úplně se mi sice nelíbí to srovnání se Sex Eductaion, které je stále o dvě třídy někde jinde, ovšem v rámci české tvorby pro náctileté je Sex o clock zatím to nejlepší co u nás vzniklo. Nechybí tomu vtip a nadhled, stejně jako se tvůrci nebojí vážnějších témat, která u nás přeci jen nejsou probírána tak často jako za hranicemi. Ne vždy se sice tvůrcům podaří uhodit hřebíček na hlavičku a v některý momentech se spíš klouže po povrchu, ale i to je v našich končinách v tomhle žánru celkem úspěch. Tvůrci těch zlých, nevtipných generických vztahovek co u nás chodí do kin by si mohli vzít příklad, protože je vidět, že i u nás se dá tenhle žánr (bez ohledu na cílovku) dělat bez toho aby se divák cítil akorát tak trapně...70% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu tenhle seriál vypadá mezi domácí zaprděnou tvorbou jako něco svěžího, svižného, možná i sexy a kdyby se objevil před deseti lety tak budu přemýšlet o pěti hvězdách za určitou odvahu, otevřenost ... jenže dneska, dneska je tenhle typ seriálu někde daleko za těmi zahraničními vzory podle kterých se to točí a výsledek je vlastně snad průměr ikdyž tak nějak moderní průměr. ()

Galerie (356)

Zajímavosti (29)

  • Vedle seriálu vzniklo i 9 edukativních videí pod názvem Sex O'Clock: Afterparty, kde Veronika Čermák Macková vysvětluje témata, která se v seriálu objevují, např. bodyshaming, teenage moms, duševní hygiena atp. (TV Nova)
  • Sex tape, kterou si natočili Kristýna (Karolin Omastová) s Davidem (Tomas Sean Pšenička), se chystala tak, že si tvůrci hledali různé „náhodou“ uniknuvší sexuální videa slavných a udělali vlastní choreografii, kterou v oblečení ukázali hercům. (TV Nova)

Reklama

Reklama