Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (268)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $57,167,405Tržby Celosvetovo $102,367,405║ Aj keď po kvalitách Utečenca moc toho nezostalo pre toto voľné pokračovanie ale určitý štandart si to udrží a tak môžeme sledovať aspoň slušný priemer, ktorý sa dá pozrieť aj viac krát bez toho aby nudil. /videl v kine: 65%/ ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Agent Sam Gerard má svou práci rád. S nadšením zachytává stopy vyvrhelů na útěku, s kamenných výrazem v tváři je chytá do nastražených pastí a s pocitem dobře odvedené práce je, s pečlivě vyplněnými formuláři, předává do příslušných sátních zařízení. Další před rukou zákona prchající lovený objekt, nesoucí jméno Mike Sheridan, s podezřelou lehkostí přeskakuje lovcovy návnady a jeho chování do Gerardovy hlavy presuje myšlenku, že důvody pátrání po nebezpečném pachateli ztrácejí svou křišťálovou čistotu. Stopu se zarputilostí loveckého ohaře bude sledovat dál, jenom se bude dívat pozorněji kolem sebe, aby zjistil skutečnou motivaci všech zainteresovaných. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování Uprchlíka už sice není tak dobré jako jeho předchůdce, ale i tak jde o slušný průměrný film. Je poněkud drsnější – je tu i více mrtvých – samotná zápletka má být propracovanější, nicméně ani to nezaručí úspěch. Ten byl totiž v „jedničce“ dán hlavně přítomností H. Forda, který společně s Tommym Lee Jonesem Uprchlíka neskutečně táhli svými hereckými výkony. Tady zůstal jen představitel šerifa a Wesley Snipes zas tak výborný herec není. Není ani špatný, ale jeho postava prostě neměla takové charisma. Bohužel tady půjdu s finálním hodnocením dolů, protože film jako celek je prostě průměrnou podívanou. Rád se na něj zase někdy podívám, ale rozhodně mezi moje TOP oblíbence patřit nikdy nebude. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nabízí se srovnání s filmem A.Davise, který je ve všech aspektech alespoň o třídu výš. Vidím to asi tak. Zatímco v jedničce Chief Deputy Marshal Samuel Gerard zahajuje akci slovy: „Poslouchejte, vážení! Uprchlík je na útěku asi 90 minut. Průměrná pěší rychlost v terénu bez zranění je 4 míle za hodinu. Tím vzniká rádius 6 mil. Od každého z vás chci, abyste prozkoumali centimetr po centimetru všechny čerpací stanice, sklady, farmy, kurníky, chlívky a psí boudy v daném okolí..“, tak v U.S. Marshals mohl klidně pronést prosté: „Nechte ho jít..“ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, ktoré vedia prekvapiť a nič na tom nieje, ak sa to stane až ku koncu filmu. Robert Downey Jr. hrá skvele, rovnako ako všetci ostatní áčkoví herci. Príbeh pripomína Utečenca s Fordom, čo nieje vôbec na škodu. Ja som bol nadmieru spokojný a zaujímavý zvrat ma donútil pozrieť si film znovu hneď po prvom pozretí. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Stuart Baird použil skutočných pilotov namiesto hercov, aby dodal autentickejší pocit. (Arsenal83)

Reklama

Reklama