Reklama

Reklama

Shaft skóruje

  • USA Shaft's Big Score!
Trailer

Obsahy(1)

Tentokrát musí Shaft, superinteligentní a neohrožený soukromý detektiv, osobně doručit vzkaz do New Yorku. Ale vše se komplikuje vraždou jeho klienta. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ve druhém díle staré grindhousové trilogie se jaksi vytrácí atmosféra prvního dílu, herecké výkony jsou o dost horší, ovšem přibylo mnohem víc akce a nahoty, koziček a to jak černých, tak i bílých. Shaft je o trochu lidštější a míň namachrovaný než v prvním díle, o to víc záporáků rozstřílí na mraky. Zejména ve finále svojí neuvěřitelnou brokárnou to sype ostošest do mafiánů, aut i vrtulníku. Jak jsem uváděl již u prvního dílu, podle trilogie byl v roce 2000 natočen volný remake s výtečným Samuelem L. Jacksonem Drsnej Shaft. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k pověsti, jaká tento proslulý blaxploitation kousek předchází, jsem čekal více. Film je natočen podle údajně příšerného románu, což se mohle projevit. Čekal jsem více zábavy, výraznější béčkový odér, více násilí, nahoty i akce, která přišla ke slovu až v závěru, kdy film končí 15ti-minutovou honičkou (která zpolykala více peněz, než předchozí díl dohromady) se dvěma auty, vrtulníkem a motorovým člunem. Jinak se toho opravdu moc neděje. Teda, né že by se Shaft flákal. V jedné libové machistické scéně sbalí kočandu během 10 sekund, pak sestřelí vrtulník brkovnicí, ale jinak...Očekávání byla velká, ale nenaplněna. ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Mnohem akčnější pokračování příběhů detektiva Shafta, které v paměti diváka zůstane hlavně díky dlouhému finále. To jak se předtím popotahují o místo na New Yorkském slunci "Pudřík" a "Talián" není podstatné a vše spěje ke konečnému, a důležitějšímu, zúčtování nasraného Shafta a otravného vrtulníku. 65 % ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Po mém nevelkém nadšení z prvního filmu se Shaft vrátil a tentokrát konečně již plně vyzbrojen. K charisma z prvního filmu dostal k dispozici zajímavé protivníky a mnoho možností jak se s nimi vypořádat. Zvlášť finále plné výbuchů, střelby, automobilové honičky, rychlé lodi i vrtulníku rozhodně stojí za vidění. Velké zlepšení a velká naděje pro Shaftuv výlet do Afriky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to pořád pěkně drsné, jsou zde výborné hlášky a navíc také docela dost sexu, což to příjemně oživuje, protože je to takové hezky nenucené a skvěle to tam sedne. Příběh není nic skvělého, ale pro Shafta je to přesně ten správný důvod k tomu, aby mohl pořádně někoho rozstřílet, což se na konci také děje. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama