Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolly Parton, je country zpěvačkou v jednom americkém klubu, patřící člověku, který si Dolly chce nechat v klubu (díky podepsané smlouvě) co nejdéle. Nechce o ni přijít, protože je velice atraktivní a díky ní má klub velký úspěch. Jenže Dolly to v klubu nebaví. Neustálé narážky na strávení noci s majitelem, už ji obtěžují. Vyhrocení hádky končí sázkou, že naučí kohokoliv zpívat country. A do této sázky se dostává otrhaný Ital bydlící se svou rodinou nad pohřebním ústavem - newyorský taxikář (Sylvester Stallone) - kterému zpívání jde asi jako když se o to pokouší nemocný kohout. Cvičení a učení zpívání, pohybů a chování country zpěváka se přesune do domácího prostředí Dolly Parton, kde se Sylvester Stallone pokusí naučit se zpívat. (JohnyCH)

(více)

Recenze (61)

MoniqueM 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone ještě jako vyjukaný mladíček, který se učí zpívat country. Ač mnohými kritiky značně nedoceněný film se stal nedílnou součástí filmoték všech fanoušků tohoto italského hřebce. Nechybí mu humor, romantika, atmosféra amerického venkova a skvělá hudba (a to žánr country zas tak moc nemusím) a když už nic, může se divák alespoň kochat pohledem na Slyovo pozadí a Dollyno popředí :-) Říkejte si co chcete, ale já se na to vždycky ráda podívám znova. ()

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Film jesem viděl kdysi dávno v pubertě a v paměti mi utkvělo poprsí Dolly Parton, na druhém až pátém místě opět poprsí Dolly Parton, za šestě příjemné melodie a za sedmé nevalně zpívající ( ale hlavně prostě "zpívající" ! ) Stallone. Teď jsem to viděl podruhé a musím doplnit za osmé: Je to fakt děsná blbost. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ktovie čo, viedlo Slya do tohto projektu. A ktovie čo, od neho samotný Sly čakal. Každopádne bolo v tej dobe pre Rockyho príliš skoro na komediálne úlohy a zistili to aj diváci, ktorý film učinili ukážkovým prepadákom veľkej hviezdy. Sylvester stratil týmto dielom rok života a mi dve hodiny toho svojho. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Je v tom Sylvester Stallone, nálož prkenného herectví, spousta mizerné režie a tolik country, že by to mohlo slabšího člověka zabít. Zůstává záhadou proč si Sly mezi prvním a druhým Rambem vybral zrovna tenhle námět. Možná se chtěl vymanit ze škatulky mlčenlivých rváčů, a ukázat, že uspěje i v komedii. Talent na to měl, jak ukázal o pár let později v Tango a Cash a v Oscarovi. Tady je ale směšný spíš nechtěně. ()

baruss

všechny recenze uživatele

Raspberry Award (Maliny) : 1985 : VÍŤAZ (2) : Najhorší herec - Sylvester Stallone, Najhoršia pieseň - "Drinkenstein", NOMINÁCIE (+6) : Najhorší film, Najhorší herec VR - Ron Leibman, Najhoršia réžia - Bob Clark, Najhorší scenár - Phil Alden Robinson, Sylvester Stallone, Najhoršia pieseň - "Sweet Lovin' Friends", Najhoršia hudba - Dolly Parton, Mike Post. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Výdělělek: 21 435 000 dolarů. (McLushi)
  • Sysvester Stallone byl za film v roce 1984 oceněn anticenou Zlatá malina v kategorii nejhorší herec. (Terva)

Reklama

Reklama