Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolly Parton, je country zpěvačkou v jednom americkém klubu, patřící člověku, který si Dolly chce nechat v klubu (díky podepsané smlouvě) co nejdéle. Nechce o ni přijít, protože je velice atraktivní a díky ní má klub velký úspěch. Jenže Dolly to v klubu nebaví. Neustálé narážky na strávení noci s majitelem, už ji obtěžují. Vyhrocení hádky končí sázkou, že naučí kohokoliv zpívat country. A do této sázky se dostává otrhaný Ital bydlící se svou rodinou nad pohřebním ústavem - newyorský taxikář (Sylvester Stallone) - kterému zpívání jde asi jako když se o to pokouší nemocný kohout. Cvičení a učení zpívání, pohybů a chování country zpěváka se přesune do domácího prostředí Dolly Parton, kde se Sylvester Stallone pokusí naučit se zpívat. (JohnyCH)

(více)

Recenze (61)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Doteraz som sa tomuto filmu vyhýbal bez toho aby som o ňom niečo bližšie vedel. No a kým nezačne Sly spievať, tak je to taká nudná romantická komédia za 2 hviezdičky. Lenže akonáhle otvorí hubu a začne zo seba vydávať pazvuky jak keby niekto škrípal po tabuli, tak je to peklo. Asi najviac mi to pripomínalo spôsob akým hovoril Zed z Policajných akadémií. Ale tam to bolo vtipné. Tu som si chcel vypichnuť uši. Nechápem, čo týmto chcel Sly dokázať. A ešte si tú volovinu aj napísal. Holt film z obdobia, keď medi jednotlivými dielmi Rockyho točil jednu sračku za druhou. 2/10. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Je v tom Sylvester Stallone, nálož prkenného herectví, spousta mizerné režie a tolik country, že by to mohlo slabšího člověka zabít. Zůstává záhadou proč si Sly mezi prvním a druhým Rambem vybral zrovna tenhle námět. Možná se chtěl vymanit ze škatulky mlčenlivých rváčů, a ukázat, že uspěje i v komedii. Talent na to měl, jak ukázal o pár let později v Tango a Cash a v Oscarovi. Tady je ale směšný spíš nechtěně. ()

Reklama

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Kdo poprvé spatří v tomto filmu Stalloneho, nejen že se zasměje, ale hned mu v souvislosti dojde, o co půjde, aníž by si přečetl ten stručný obsah nad tímto komentem. Stalloneho role mám rád, i tato byla dobrá. Taxikář, co nemá rád country muziku a co si nesedne na zadek před pěknou ženskou jako všichni. Nejlepší trička :D. Kdyby se tenhle film natočil někde u nás, nepochopil bych ho. Ale proto, že se točí v USA, to chápu moc dobře, protože tam není problém z ničeho nic najednou dělat něco jinýho nebo vypadnout někam přyč s cizíma lidma. Něco vám řeknu, radši si pustím tenhle film s hloupou postavou, která dělá prdel i když nic nedělá než ty vaše přiblblý novinky se Sandlerem a já nevím s kým ještě. Tomuhle dám víc hvězdiček než třeba nejakým americkým novinkám se salbou triků.____ Dobrý večer je, když má člověk prachy! ____ ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ktovie čo, viedlo Slya do tohto projektu. A ktovie čo, od neho samotný Sly čakal. Každopádne bolo v tej dobe pre Rockyho príliš skoro na komediálne úlohy a zistili to aj diváci, ktorý film učinili ukážkovým prepadákom veľkej hviezdy. Sylvester stratil týmto dielom rok života a mi dve hodiny toho svojho. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Chápu, že pro toho, kdo má Slye zaškatulkovaného jako akčního borce musí být tento film docela šok. Já věděl do čeho jdu a musím říct, že jsem se toho filmu opravdu bál, ale nakonec jsem se slušně bavil. Sly je naprosto k popukání po prvních zpěvackých pokusech, kdy ještě místo country rozjíždí fakt pořádnej rokec. Něco tak zábavného jsem už roky neviděl a Sly si takové blbnutí očividně užíval. Celý film jede v zajetých kolejích a podobných kousků se stejným průběhem najdeme dost, tenhle ničím nevybočuje, ale vidět Slye zpívat fakt stojí za to. Neříkám, že bych se hned díval znovu, ale opakovaná projekce mě opravdu neděsí. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Sysvester Stallone byl za film v roce 1984 oceněn anticenou Zlatá malina v kategorii nejhorší herec. (Terva)
  • Výdělělek: 21 435 000 dolarů. (McLushi)

Reklama

Reklama