Krteček je nadšený z fotoaparátu, který získal od myšky, ale přístroj se mu brzy rozbije, a tak od něj zvířátka místo fotografií získají kreslené portréty. (mau)
Djkoma
Pozor vyletí .... krteček :o)(24.1.2005)
AngelAngie
Krásný díl...(30.7.2008)
petaspur
Krteček vyveksluje s myškou kočku na klíček za foťák. Jelikož se jeho odborné fotografické znalosti rovnají nule a návod k použití myška rovněž opomněla přiložit, tak se po několika marných pokusech raději vše pokusí zachytit pomocí nasliněné tužky. Kreslířský talent mu rozhodně nechybí.(27.12.2009)
Jacinda
Jeden z nejoblíbenějších večerníčků na kterém jsem vyrostla(10.12.2008)
Stegr
85%(9.10.2007)
boshke
Ty žáby jsem tedy moc nepobral (já vím, měl bych chápat pohádku pro čtyřleté děti), ale i tak je to hezký díl... 70%(6.1.2012)
Aky
Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální.(2.4.2012)
IllIlIlIIl
Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši.(6.1.2009)
mau
Krtečkovi se získaný fotoaparát hned rozbije, a tak místo fotek portréty všem zvířátkům nakreslí - skvělé řešení :) K vidění na You Tube..(9.8.2006)
Matrinx
Celej Saudek :D Strašně mi připomíná jednoho mého spolužáka, jsou stejně talentovaní (jsem na SŠ-obor fotograf) ;)(23.12.2007)
Snorlax
Český krtek si umí vždycky poradit, není zrovna zručný, ani znožný, ale své zákazníky uspokojí.(2.3.2012)
Danny F.
Stará česká klasika mezi kreslenými pohádkami. 100%(2.3.2012)
tomeek
Mě se vždycky strašně líbilo, jak naslinil tu tužku :)(29.10.2009)
dANo
Krásne je, ako sa krtko snaží od myšky kúpiť fotoaparát a ponúkne jej zbierku harabúrd, ktorú vytiahne zo svojho domu... :o))(24.11.2008)
pávek
Hudba: Vadim Petrov(27.8.2008)
tuntavala
Nadherne detstvi!(16.10.2011)
Ravi
Foto! Foto! Haha! Ach jo, to je ptákovina, ale výborná!(22.11.2010)
bufanda8
Kdyby krtek pořád nebulel měl by i tu pátou hvězdičku :P(7.4.2009)
2Hitman3
Jeden z nejkrasnejsich ceskych vecernicku o vselijakych dobrodruzstvi maleho Krtecka a jeho party pratel me vzdycky dokazali drzet u televizni obrazovky jako prikovaneho. Klasika ceskeho animovaneho filmu.(6.4.2011)
Paity
Pokračování dobrodružství Krtka Zdeňka Milera je opět kvalitní a dětem se musí líbit.(29.4.2012)