Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice vysokoškoláků se o svých posledních prázdninách vydá do opuštěného srubu v lesích. Poté, co potkají pár vyšinutých vesničanů, zjistí, že s místem plánovaných mejdanů není něco v pořádku. Pálí je pokožka, dělají se jim puchýře. Jednoho po druhém napadá masožravý virus. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (318)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $1,5miliónaTržby USA $21,158,188Tržby Celosvetovo $30,553,394 ║ Eli, Eli, Eli, vidíš to niekedy keď chceš tak to aj za niečo stojí! Aj keď nič prevratné sa nekoná, aspoň sa to dá zniesť a príbeh nepôsobí otravne a nechutnosti sú v celku dobre spracované, dokonca tak že hrajú a zapadajú pre načrtnutý nakazený príbeh nejakou hnusnou otravou, blee. /40%/ ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Netuším, prečo Eli Roth robí dokumenty o histórii hororov, netuším, prečo je ako tvorca hororov tak oslavovaný, niektorými považovaný za vizionára, netuším, prečo Cabin Fever zožal relatívny úspech a chválu, tuším ale, že ak sú na celom filme najlepšie prsia Ceriny Vincent a scéna, v ktorej prstuje počas sexu svojho chalana do zadku, zrejme je niečo špatne. Aby však všetko bolo fér – prostredie lesov Severnej Karolíny je nádherné, eskapády Jamesa DeBella ako Berta bavili, je tu napätie a vizuál nevyzerá lacno, maskéri odviedli kus dobrej roboty. Radšej dve silné hviezdy ako tri slabé z ľútosti. A ten pes zasraný skarhaný... (x) ()

Reklama

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi natočil jakýsi Sam Raimi horor o děckách, co jedou do chaty v lesích a natočil ho tak neskutečně dobře, že od té doby bylo veskrze zbytečné se pokoušet na to téma točit cokoli dalšího. Cabin Fever je navíc klasickým případem tvůrčí neschopnosti filmového nadšence, který má možná nakoukáno a dobře byste si s ním pokecali o hororech, ale sám není schopen vytvořit něco zajímavého. Scénář idiotský, postavy idiotské a iritující, hrané nevýraznými herci, žádná atmosféra ani zapamatovatelná hláška nebo scéna, jen klišé na klišé. Na DVD doporučuju rozhovor s režisérem, zaručeně se vám po něm bude chtít běžet natáčet s kamarády amatérský horor. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Piati americkí vysokoškoláci si chcú užiť prázdniny. Na týždeň si prenajmú chatu v horách. Nakúpia jedlo, pivo a vyrazia do prírody. Lenže ich výlet sa zmení na hroznú nočnú múru. Ocitli sa totiž na území zamorenom agresívnym biologickým výrusom, ktorý spôsobuje rýchly rozklad tkaniva a vnútorných orgánov. Nakazený jedinec umiera v ukrutných bolestiach. Krvácajúce vredy, mokvajúce vyrážky, absces, rozklad pokožky, zvracanie krvi, hnis,... "Cabin Fever" *** ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezvládnutý pokus o horor, nulová atmosféra, debilní herci, trapný scénář s hromadou nelogičností, vyslovených nesmyslů a příšerných dialogů. Kopíruje snad všechny hororové majstrštyky počínaje Evil Dead a konče Záhadou Blairwitch, ovšem bez jakéhokoliv umu či nápadu. Pár kýblů červené barvy rozhodně nedokáže poděsit a bohužel film nefunguje ani jako hororová parodie ()

Galerie (21)

Zajímavosti (20)

  • Make-up narušené kůže byl inspirován skutečnou, blíže však nespecifikovanou nemocí, kterou v průběhu natáčení dostal zvukař John Neff. (gjjm)
  • Eli Roth a producent Evan Astrowsky dali meno šerifovi Fruminovi podľa svojho obľúbeného profesora ruštiny Borisa Frumina. (beso74)
  • Film při rozpočtu 1,5 milionu dolarů vydělal 22 milionů dolarů. (Chatterer)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama