Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo uvázal spolužačce balvan na nohu a poslal ji pod hladinu? (TV Nova)

Recenze (23)

GeusX 

všechny recenze uživatele

A vítězem Zlaté maliny se s přehledem stává... Xindl X ! Nebo ne, to si nezaslouží. To nebyl ani pokus o herecký výkon, ať se raději drží hudby. A první případ? Pachatele, trochu překvapivě, jsem uhodl na první  dobrou. I přes fak ubohý a slabý úvod, to ve finále bylo o chlup lepší než primácká verze chorvatské kriminálky. 40% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Televize Nova ten letošní souboj kriminálek z Jugošky vyhrála, nicméně ani v tomto případě to není žádný důvod k oslavám. Ale hezky popořadě. Policie Hvar působí mnohem uvolněněji a příjemněji než Na vlnách Jadranu, je zábavnější, vizuálně pěknější a má mnohem sympatičtější postavy. Na druhou stranu i Policie Hvar působí dost přihlouple, humoru mohlo být mnohem víc, stopáž je zbytečně moc dlouhá, občas je to docela nuda. Za mě se jedná o standardní odlehčenou televizní kriminálku, ničím výjimečnou, jeden díl mi bohatě stačil. 4/10. ()

Reklama

simpanz 

všechny recenze uživatele

České seriály až na výjimky nehodnotím, ale když už jsem se k tomuto kusu nachomýtl... Jednu hvězdu tedy dávám za fakt hezkou vyšetřovatelku, nějaká ta panoramata (tradiční omluva špatných filmů), snad pár humorných, či spíše bizarních vstupů (včetně Xindla X). Jinak vlastně není co hodnotit, do detektivky to má daleko jako želva do sprintera. ()

Shadyllady 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu proč se všude cpou Slováci. Už mě to leze na nervy. Slováky mám ráda jako lidi, máme tam rodinu, ale sakra v TV je vidět nepotřebuji a NECHCI. Jsme snad rozdělený státy už přes 30 let, tak proč si do prkýnka nedělají svoje TV pořady a seriály? Fakt mi kazí dojem, že česky mluvící tam byli snad jen 2 herci. Ať s tím jdou už někam. Děj byl taky o ničem. Bod dávám pouze za ten Hvar. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Tak na prpvní díl celkem dobré a hlavně, o několik parníků před další sračkou z Primy Na vlnách Jadranu. Má to komediální nádech, prvky nekorektního humoru a hlavně je to Chorvatsko takové, na jaké jsme zvyklí. Zjevně natočeno v létě, s kvalitními záběry prostředí a s lepším hereckým obsazením. Štáfek je dobrý a osobitý herec, který "komiku" umí, Slovenka mi nevadila (role namyšlené blbky v kombinaci s jejím slovenským vyčůraným kolegou byla pojatá dobře), dokonce jsem zkousl i Slezáčka, jak ho jinak bytostně nesnáším. Nejvíc se mi ale líbil XindlX a jeho správně uchopený postoj vůči vlezlé a i v civilu nesympatické novinářce (Timková) z nějakého toho "blesku" či "šoutajmu". Škoda, že to takhle ony skutečné celebrity neudělají i ve skutečnosti (nakonec i Xindl vyměkne), bulvár by snad zanikl. Nakonec, že zoufalci, pokládající se za hvězdy se v tomhle trapném mediálním prostoru pohybují rádi a rády je taky fakt. Stejně jako to, že skutečné hvězdy s bulvárem "nemluví" a nebojí se bránit svoje soukromí (viz. Ondřej Vetchý). Pokud Myp2p rozčílila oprávněná kritika Mišíkova "herectví" ze strany Kuby Štáfka, dokazuje tím jenom, co je sám zač. No a cose týká stížností na přítomnost Slováků, stačí se podívat na některé jejich seriály a zjistíme, že jestli u nás je propadákem loňského roku Keliška a Tymián s "herečkou" Smetanou, tak slovenská tvorba je na stejné úrovni a je to setrvalý stav. U nováckého projektu jsme ocenil, že všichni mluví česky, slovenštině se dá při trošce pozornosti rozumět, možná je to tím, že patřím ke generaci, do které slovenštinu ještě hustili a jsem na ni zvyklý. Nakonec, snesu Slováky (líbil se mi nekorektní humor - špičkování ze strany Štáfka), pokud je to společná produkce a díky tomu to není točeno na podzim jako Na vlnách Jadranu, background je dostatečně zalidněn a záběry na město jsou příjemně letní a dostatečně panoramatické... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama