Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo uvázal spolužačce balvan na nohu a poslal ji pod hladinu? (TV Nova)

Recenze (23)

Alfa13 

všechny recenze uživatele

1* za lokace a 1* za Štáfka - zatím první díl, který tak nějak odpovídá očekávání(rozhodně ne velkému), vtipný tak napůl, obsazení zrovna tak. Kapitánku ale mohli tedy obsadit líp, Slováci mají spoustu hezčích a rozhodně lepších hereček, tahle je nesympatická už od prvního záběru. Povaha postavy je daná, ale představitelka je strašná🤦🏼‍♀️  Zatím tedy opravdu nic moc, uvidíme dál. Na podmračené odpoledne se to dá😊 ()

Shadyllady 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu proč se všude cpou Slováci. Už mě to leze na nervy. Slováky mám ráda jako lidi, máme tam rodinu, ale sakra v TV je vidět nepotřebuji a NECHCI. Jsme snad rozdělený státy už přes 30 let, tak proč si do prkýnka nedělají svoje TV pořady a seriály? Fakt mi kazí dojem, že česky mluvící tam byli snad jen 2 herci. Ať s tím jdou už někam. Děj byl taky o ničem. Bod dávám pouze za ten Hvar. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Televize Nova ten letošní souboj kriminálek z Jugošky vyhrála, nicméně ani v tomto případě to není žádný důvod k oslavám. Ale hezky popořadě. Policie Hvar působí mnohem uvolněněji a příjemněji než Na vlnách Jadranu, je zábavnější, vizuálně pěknější a má mnohem sympatičtější postavy. Na druhou stranu i Policie Hvar působí dost přihlouple, humoru mohlo být mnohem víc, stopáž je zbytečně moc dlouhá, občas je to docela nuda. Za mě se jedná o standardní odlehčenou televizní kriminálku, ničím výjimečnou, jeden díl mi bohatě stačil. 4/10. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak i Nova přišla po Primě s československou policejní stanicí v Chorvatsku a první díl tohoto mi nabídlo něco málo lepšího než konkurenční Na vlnách Jadranu (2023),  pomohl tomu ten žánrový posun k větší  komedii ( což ono česloslovenské policejní letní tažení Chorvatskem mimo sezónu je samo osobě absurdní vtip ) a hlavně duo Štáfek a Ferencová celkem funguje zábavněji než utrápený Hádek s depresí a dekompresí. A to navzdory tomu, že těch rádobyvtipných slovních přestřelek je možná víc než by muselo, ale aspoň někdy fungují. Mně ke spokojenosti stačí moře a sluníčko, takže kdyby se vykašlali na nějaký vraždy tak udělají líp. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Tak na prpvní díl celkem dobré a hlavně, o několik parníků před další sračkou z Primy Na vlnách Jadranu. Má to komediální nádech, prvky nekorektního humoru a hlavně je to Chorvatsko takové, na jaké jsme zvyklí. Zjevně natočeno v létě, s kvalitními záběry prostředí a s lepším hereckým obsazením. Štáfek je dobrý a osobitý herec, který "komiku" umí, Slovenka mi nevadila (role namyšlené blbky v kombinaci s jejím slovenským vyčůraným kolegou byla pojatá dobře), dokonce jsem zkousl i Slezáčka, jak ho jinak bytostně nesnáším. Nejvíc se mi ale líbil XindlX a jeho správně uchopený postoj vůči vlezlé a i v civilu nesympatické novinářce (Timková) z nějakého toho "blesku" či "šoutajmu". Škoda, že to takhle ony skutečné celebrity neudělají i ve skutečnosti (nakonec i Xindl vyměkne), bulvár by snad zanikl. Nakonec, že zoufalci, pokládající se za hvězdy se v tomhle trapném mediálním prostoru pohybují rádi a rády je taky fakt. Stejně jako to, že skutečné hvězdy s bulvárem "nemluví" a nebojí se bránit svoje soukromí (viz. Ondřej Vetchý). Pokud Myp2p rozčílila oprávněná kritika Mišíkova "herectví" ze strany Kuby Štáfka, dokazuje tím jenom, co je sám zač. No a cose týká stížností na přítomnost Slováků, stačí se podívat na některé jejich seriály a zjistíme, že jestli u nás je propadákem loňského roku Keliška a Tymián s "herečkou" Smetanou, tak slovenská tvorba je na stejné úrovni a je to setrvalý stav. U nováckého projektu jsme ocenil, že všichni mluví česky, slovenštině se dá při trošce pozornosti rozumět, možná je to tím, že patřím ke generaci, do které slovenštinu ještě hustili a jsem na ni zvyklý. Nakonec, snesu Slováky (líbil se mi nekorektní humor - špičkování ze strany Štáfka), pokud je to společná produkce a díky tomu to není točeno na podzim jako Na vlnách Jadranu, background je dostatečně zalidněn a záběry na město jsou příjemně letní a dostatečně panoramatické... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno