Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Anna je dcerou amerického prezidenta Jamese Fostera a všechna privilegia by vyměnila za trochu soukromí, za jediný večer bez ochranky za zády. Když zásah tajných agentů překazí její první rande, dojde jí trpělivost a vynutí si na otci určitou míru svobody. Prezident jí slíbí, že na koncert, na který se chystá během návštěvy Prahy, s ní pošle jen dva nenápadné agenty. Během akce však dívka zjistí, že je sál agentů plný, unikne a venku narazí na sympatického Bena Caldera, kterého přesvědčí, aby ji odvezl na své motorce. Stráví s ním příjemný večer, aniž tuší, že i on patří k ochrance. Ben samozřejmě informuje Bílý dům a prezident mu nařídí, aby s jeho dcerou zůstal a neříkal jí, kdo je. Jeho úkolem bude dopřát jí iluzi svobody. Dívka se po Benově boku pustí do nejztřeštěnějšího dobrodružství svého života. Druhý den sice zavolá otci, smířená s návratem, naštve ji však jeho rozzlobený tón a z trucu se rozhodne ve svém dobrodružství pokračovat. Vypraví se do Berlína na velký festival. Nasedne však do špatného vlaku a v doprovodu Bena a svérázného Scottyho McGruffa, který se k nim cestou přidá, dorazí do Benátek. Situace se zkomplikuje, když je Scotty okrade o všechny peníze. Díky Benovi a laskavému gondoliérovi Eugeniovi mohou strávit noc v domě jeho matky. Zamilovaná Anna se pokusí Bena svést, ten ji však odmítne a naštvaná dívka uteče. Mladík spěchá za ní a rozhodně nejen proto, aby splnil své povinnosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Je to celkem vtipné občas. určitě zábavné, jak si hrají s ochrankou. Pak zde máme zeměpisného průvodce po pamětihodnostech evropských měst s neskutečně rychlými vlaky a jedním starým mostem. Páreček hrdliček také nevypadá špatně a jak sem již říkal, je to svým způsobem roztomile vtipné. Nálepky jednoho chlapíka půjčujícího si peněženky také potěší, jen si místo opery mohli vybrat třeba rockový konzert :-) Každopádně díky tomu vím, proč v Praze po setmění nevytahovat paty z domu :-) A konec si mohli také odpustit... ps: někteří škarohlídi nepochopí vtip s Dunajem ani vlaky... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Podobných vylouhovaných čajů jsme už viděli nespočet, tady sázíme na netradiční námět (dcera amerického prezidenta nechce mít permanentně za zády ochranku). Navíc ty mizerné momenty, u kterých se divák zastihne, že si sám před sebou obhajuje, proč na to vlastně kouká, tu a tam nahradí poměrně svěží nápady. A za Prahu mají tvůrci pochopitelně další bodíky nahoru. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Mandy je kočka, o tom žádná. S tím natáčením v metropolích jak tady kdosi napsal bych to moc nepřeháněl. Ona ta Love parade také nebyla celá o Berlíně. Dokonce vrtulník co přiletí pro Mandy má na sobě znaky OK - ... Scéna s Warťasem a letní silnicí s třešňovou alejí coby Austria to samé... O scénáři mluvit nebudu to je out of mísu pro náctileté dívenky hltající časopis Dívky a jiné tiskoviny, každopádně za nápad točit u nás a za velmi pěkné záběry Benátek s velmi pěknou Mandy Moore tomu ty dvě zamilované hvězdičky dám * * . ()

SHA 

všechny recenze uživatele

No, dobře, dobře. Je to slaďárna, je to úplně průhledné, scénář je dost děsný a nevěrohodný a navíc klišovitý, prezidentský pár zcela americky tradiční (šedovlasý, seriózní pan prezident, blonďatá paní prezidentová) a jízda po Praze mi přijde dost zvláštní už proto, že mám pocit, že se do spousty těch ulic vjet vůbec nesmí :) Ale.. No, mně se to z nějakýho zcela nepochopitelnýho důvodu líbilo.. Mělo to svoje kouzlo a dva hlavní představitelé se mi taky líbili. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Někdy člověk dostane chuť se podívat i na tenhle žánr filmu (tedy pokud k tomu člověka někdo donutí, většinou ženská část populace, co si budeme nalhávat :-) ), ale tohle je fakt hrůza. Já moc nemám rád střeštěný ženský. Ikdyž Mandy je fakt pěkná, což o to. Ale to je tak všechno, co může tenhle snímek nabídnout. Mužská část populace utrpí. Ale....docela mě na chvíli upoutala zmínka o Praze a pak taky nějaké záběry z Prahy, to je takové malé bezvýznamné plus, víc bych si od toho nesliboval. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • Přímý vlakový spoj mezi pražským Hlavním nádražím a italskými Benátkami tak, jak jej můžeme ve filmu vidět, neexistuje. Naopak z Berlína se do Prahy přímým spojem dostat můžete. (KillHurt)
  • Scéna, když se Anna (Mandy Moore) a Ben (Matthew Goode) dostanou do Německa a jsou na mostě, kde se provozuje bungee jumping, byla natočena v Česku, na Zvíkovském mostě, kde se doopravdy běžně provozuje bungee jumping. Také si můžete všimnout vysokých hor v pozadí - ty jsou počítačově dosazené. (MissSimm)
  • Jedna z posledních scén, odehrávající se na berlínské Love Parade, se ve skutečnosti natáčela v Praze na Letenské pláni. Na vrtulníku, který zde hlavní hrdinku vyzvedne, je možné všimnout si české registrace. (Lkprak)

Reklama

Reklama