Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám sice rád originalitu, ale pohodové klišé mne také často uspokojí, což je přesně tento případ. Takže se bavím, když Max chce ukrást diamant. Ještě víc se bavím, když zjistím, že agent FBI ví, že Max chce ukrást diamant. Ovšem co by to bylo za story, kdyby Max nevěděl, že agent FBI ví, že chce ukrást diamant. Proto je krádež povinností a občasné pokusy o překvapení zase důvodem k veselí na účet tvůrců. Když k příjemné zábavě ještě přidám vzpomínku na žraloka lapeného na udičku, tak i tu čtvrtou hvězdičku s klidem v duši udělím. ()

fimler 

všechny recenze uživatele

Kde to vzalo jako tolik procent???Tak ohle fakt nechápu.V tomhle filmu vůbec o nic nejde, nic se tam neděje jenom celý film čekáte až se teda o něco pokusí a film už končí!Výkony jsou podle mě otřesně nudné!Pár plus je Salma Hayek a Woody Harrelson.Velká velká oddychovka která mě nebavila a jako komedii bych to moc neřadil. Dodatek-Někdo se asi pokoušel o bondovku :D ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $28,331,233Tržby Celosvetovo $61,347,797║ Nehorázne nezáživný priešlap, dokonca aj od takého rutinéra akým je zaručene Brett Ratner. V scénkach to je úplne suché, povrchné, tobôž komické, súhra žiadna, príbeh nulový,... takže tento počin je len maximálne otravné pozeranie, čo dokáže jedine pokaziť chuť. Nedokázal som to ani dopozerať. /20%/ ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nepřekonatelný zloděj a jeho krásná společnice právě provedli svoji poslední loupež a je načase se stáhnout do ústraní. Karibik je rájem na zemi a ideálním místem pro zasloužený odpočinek. Po krádeži vzácného diamantu mají o budoucnost z finančního hlediska postaráno. Jenže je tu jeden nezastavitelný a slídivý agent FBI, co se táhne za zloději už sedmý rok a rozhodně nehodlá uvěřit báchorkám o pověšení "řemesla" téhle povedené dvojice na hřebík. Je přesvědčený, že zloději mají v úmyslu ukrást další vzácný diamant, a tentokrát už sklapne klec. Zajímavě obsazený film trpí svojí dramaturgickou nevyvážeností a obsahuje od každého žánru něco. Jen není napínavý a nedokáže se vymanit z přijatelného průměru, ačkoliv k dispozici byla nejen známá herecká jména, tak i režisér Brett Ratner, který ovšem často inklinuje k určité devalvaci původního záměru. Kdo zná jeho některé filmy, tak si jistě dokáže udělat obrázek o jeho režijním stylu. Je to škoda, protože tahle zlodějská romance měla zřejmě na víc. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pierce Brosnan i Salma Hayek jsou velmi snesitelní herci, ale hlavně první jmenovaný si vybírá role, které jsou... no, spíš nezajímavé. James Bond už z něj nejspíš nikdy nebude, na to už je přece jen podle hollywoodských pravidel starý, ale vzhledem k tomu, že je to pořád celkem pohledný chlap, zahraje si ještě rád v nějakém filmu, kde může ukázat, že má ještě na to být pro ženy zajímavým objektem. Pravda, "Když se setmí" už je film, který má za sebou osm let, ale na nic jiném nestavěl. Dobře, abych byl přesný, nestavěl na ničem jiném, než na sex appealu Pierce Brosnana a kráse Salmy Hayek. Musím říct, že pro ni mám slabost, což je také důvod, proč dám filmu nějaká procenta. Jinak se ale jedná o příšerně předvídatelný snímek, který se snaží zamotávat děj naprosto zbytečnými odbočkami a chce se tak tvářit jako velmi nápaditý příběh, zlodějský film ve stylu "Dannyho parťáků". Ani omylem na takové nemá a mít nemůže. Nejde zde vlastně o nic, jenom o to, jestli se penzionovaný zloděj rozhodne, že do toho půjde, nebo ne. Nějaké jeho vnitřní tápání je nám ukradené, nezajímá nás, jediné, co skutečně zaujme, je pak naděje, že Salma přijde na scénu s ještě menším počtem oblečení. Woody Harrelson hraje, co je mu většinou souzeno, tedy komickou postavičku, hlupáčka, který je možná přece jen trochu chytřejší, než se na první pohled zdá. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/10/klip-muj-strycek-6-bullets-kdyz-se.html ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Režisér Brett Ratner dostal na film 58 milionů. Během prvního víkendu (12. -14. 11. 2004) zanechali diváci v amerických kinech 11 mil. dolarů, celkově pak jen něco přes 30 milionů. Pro režiséra to byl nejhorší úvodní výdělek za posledních 7 let, předtím měl na kontě hity jako Červený drak a obě Křižovatky smrti. (imro)
  • Ve scéně basketbalového zápasu můžeme v publiku uvidět slavného herce Edwarda Nortona. (POMO)

Reklama

Reklama