Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

fimler 

všechny recenze uživatele

Kde to vzalo jako tolik procent???Tak ohle fakt nechápu.V tomhle filmu vůbec o nic nejde, nic se tam neděje jenom celý film čekáte až se teda o něco pokusí a film už končí!Výkony jsou podle mě otřesně nudné!Pár plus je Salma Hayek a Woody Harrelson.Velká velká oddychovka která mě nebavila a jako komedii bych to moc neřadil. Dodatek-Někdo se asi pokoušel o bondovku :D ()

eredin 

všechny recenze uživatele

Komu se líbila aféra, tomu se bude líbit i tohle. Sice scénář a režije rozhodně nejsou na oskara, ale zase dámská část je fakt luxusní :) ... nic proti Rene Ruso, ale Selma je Selma (o Naomie Harris ani nemluvě). Prostě holky, drinky, zlodějny, západy slunce, sem tam dobrej fórek ... co chcete jinýho v neděli večer ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Klasická letní zábavná podívaná, ve které Brosnan a Hayeková tvoří žhavý pár zkušených zlodějů, kteří si užívají pohodovou dovolenou na ostrově, dokud je z pohody nevyruší agent FBI Harrelson. Ten je zde proto, aby zjistil, zda ještě jednu zakázku udělá Brosnan alespoň s jednou chybou, která by mu byla osudná. V celku zábavná podívaná se snaží občas tvrdit hru pár dramatickými scénami, které však ve výsledku vyznívají spíše směšně. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Příšerně nevzrušivá rádoby komedie, která boduje pouze obsazením. Salmita má téměř nepřetržitě bikini a je to skutečně pěkná podívaná, taktéž Pierce je sympaťák, Naomie Harris je taky kus, ale jinak to je vtipné jen tak tak, akce téměř není... Na to, že to mají být dva excelentní loupači, tak se tam v podstatě neloupá! Atmosféra tropického ráje a již zmiňované obsazení je fajn, ale scénář moc vzruchu prostě nenabízí. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vcelku solidní lupičská komedie, se špetkou krimi a romantiky, která má samozřejmě své pro i proti. Tempo je vcelku solidní, dialogy jsou tak nějak "limonádově" oddychové a nijak moc se nikde nespěchá. Nemá to ale švih a zručnost Dannyho Parťáků, nemá to ani rychlost Loupeže po Italsku a nemá to ani šarm Aféry Thomase Crowna. Má to jen a pouze Salmu Hayek. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Režisér Brett Ratner dostal na film 58 milionů. Během prvního víkendu (12. -14. 11. 2004) zanechali diváci v amerických kinech 11 mil. dolarů, celkově pak jen něco přes 30 milionů. Pro režiséra to byl nejhorší úvodní výdělek za posledních 7 let, předtím měl na kontě hity jako Červený drak a obě Křižovatky smrti. (imro)

Reklama

Reklama