Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (454)

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Já se bavil. Trable těhle dvou týpků mě donutili se báječně bavit. Při záplavě dnešních "fekálních " teen komediích je tenhle filmeček světlem na konci tunelu. Neodpustí si sice nějakou tu nechutnost, ale ve stravitelných mezích. Takže všichni šupem pro pořádnou raketu a jdem na pořádný hamburgery!!! ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem jenom přemýšlel, jak asi chutnají ty burgery od White Castle. Jenže v Americe vám do nich stejně nejspíš naplivou, tž. si radši nechám zajít chuť. Harold a Kumar jsou vcelku průměrná huličská komedie, ale když je člověk v rauši, může to být fakt síla. Jízda na gepardovi je totiž nehorázný úlet a taky by mě zajímalo, kde ten týpek s mokvajícíma puchýřema na ksichtě nabral takovou babu...?!? ()

Reklama

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem nemohl pochopit proč zrovna tato komedie s tímto tématem má poměrně vysoké hodnocení. Po zhlédnutí jsem už pochopil. Občas platí totiž i pravidlo přímé úměrnosti: Čím větší blbost a slátanina, tím větší zábava to je. Spokojenost, jen tu fekální bitvu na záchodech bych si odpustil. Díky i za N.P.Harrise. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Celkem nadprůměrný zážitek složený ze spojení hamburgerů z White Castle, trávy, fajnového hereckého obsazení a vtipné hudby. Komedie za všechny prachy to sice není,ale je to přinejmenším vtipné znázornění dvou obyčejných kluků kluků, kteří se chtějí vychutnat pořádný jídlo,bohužel pro ně cesta vede....mno,jen se podívejte! Dávám 4 hvězdy, možná, že s trochou THC v krvi to má větší grády, jak se tady píše, ale já tomu nějak neholduju. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Kitay: 1. Chick Magnet - MxPx [3:14] .2. One Good Spliff - Ziggy Marley/The Melody Makers [3:56] .3. Yeah (Dream of Me) - All Too Much [3:58] .4. Righteous Dub - Long Beach Dub All Stars [2:56] .5. Shunk One - Kottonmouth Kings [3:34] .6. Same Old Song - Phunk Junkeez [2:23] .7. White Castle Blues - The Smithereens [4:02] .8. Crazy On You - Heart [4:53] .9. Cameltoe - Fannypack [3:17] .10. Kinda High, Kinda Drunk - Coolio [3:46] .11. Mary Jane - Rick James [4:57] .12. I Wanna Get Next to You - Rose Royce [3:58] .13. Hold On - Wilson Phillips [4:29] .14. Ridin' - Classic & 86 [3:11] .15. 5ves - Heiruspecs [4:37] .16. Total Eclipse of the Heart - Nicki French [3:51]. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • V oblasti natáčení se nenacházel žádný skutečný White Castle, takže tam museli jednu budovu přivézt. (imro)
  • Ve scéně, kdy se Kumar (Kal Penn) zastaví u cesty, aby se šel vymočit, značka ukazuje šipkou doleva. V dalším záběru však směřuje doprava. (Terva)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama