Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paige Morganová měla svůj život pevně naplánovaný a byla nezlomně přesvědčena o tom, že neexistuje nic, co by jí mohlo zabránit vystudovat medicínu a stát se doktorkou. Pak ale potkala Eddieho, mladého sympatického podivína z Evropy. Zamilovali se. Ano. A už to vypadalo, že velkému štěstí nic nebrání. Jenže Eddie nebyl jen tak ledajaký student, ale Edvard Valdemar Dangaard, dánský princ a jediný dědic trůnu. Jeho otec leží na smrtelné posteli, takže Eddie musí zanechat rebelského poflakování v Americe a vrátit se domů na korunovaci. Bez Paige ovšem odjet nechce a tak šokovaná Paige odlétá do vzdálené země, aby se stala královnou. Dokáže to vůbec? Film se natáčel i v Česku (především interiéry paláců) a malou rolí se v něm může pochlubit např. modelka Andrea Verešová... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Když mně komedie více jako polovinu času nudí a není v ní byť jediný náznak k úsměvu,tak asi opravdu není vše v pořádku. Kýčovitá komedie,hlavně v prostředí "českého" Dánska (tato část filmu se mi opravdu nelíbila). Ale charismatická a z mého pohledu chlapa velice krásná Julia Stiles si nějakou tu hvězdu zaslouží a to nejen za svůj ženský šarm,ale i herecké umění. Asi jediný herecký výkon,který mně v tomto filmu zaujal..50% ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Už název vyvolá asociace s pohádkou. A děj filmu tomu odpovídá :) ... Ze začátku jsem uvažoval o tom nejnižším hodnocení - hlavní hrdina je zoufale nevýrazný, rozjezd filmu připomíná rozjezd žáka autoškoly, který šlape na plyn, ale nemá zařazenou rychlost - ale časem zjistíte, že se na to dá koukat. Hlavní zásluhu na tom má především Julia Stiles, která má charisma na rozdávání, je moc pěkná a hlavně - umí hrát ! ... Nebýt toho zbytečně pohádkového konce (byly natočeny dva, ale v Americe by se asi film s "pravdivějším" koncem nechytal) byly to čisté tři hvězdičky. Takhle je ta třetí spíš za Julii a také za české reálie i s herci (velká část filmu se natáčela v ČR). ()

Reklama

E lan 

všechny recenze uživatele

Americká popcornová komedie s absolutně nelogickým scénářem se zvraty, které asi těžko někdo pochopí. Komediálních prvků stojících alespoň za pousmátí je také poskrovnu. Jediné, co poté českého diváka může bavit je hledání českých scenérií a identifikování známých českých herců v totálních štěcích:-) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát ohrané téma. Už by si mohli dát amíci s tímto druhem komedie pokoj. Thank you so much. Ale abych nebyl úplně tvrdej, tak na druhou stranu Julia Stiles je docela sexy a když člověk leží večer doma v posteli a je unavenej po těžkým dnu, tak tenhle film je to pravé ořechové. Člověk nad tím nemusí přemýšlet, stejně už je dopředu jasné, jak to skončí. Prostě se jenom tak koukat a nic neřešit. To je ten pravý recept na takový typ filmu. :-) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Srovnávat se s princem často nedopadá pro televizního diváka dobře. Princ a já, zde sice jde o téma žena a muž, romantickou a ujetou komedii, ale pro muže není dobré porovnávat se s princem ať už pohádkovým či tím co tady napáchal trestnou činnost a stát ho pustil na kauci domů a nyní po něm chce, aby sem přijel a odpykal si trest. A státní úředníci se nyní diví, že princ na to nereaguje, k soudu se nedostavuje, a sem už necestuje... A pak že čeští filmaři nemají dost témat. jen je vzít z ulice, jen se s nimi pohrát a šoupnout je pak divákovi pod jeho hledí a smysly. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Řidič, se kterým Eddie utíká na začátku filmu je Eddie Irvine, který je profesionálním řidičem a pilotoval i Formuli 1. (imro)
  • Scénáristka K. Fugate Carolina získala první zkušenosti prací na seriálu Xena. (imro)
  • Film se měl původně točit v Rumunsku. (M.B)

Reklama

Reklama