Reklama

Reklama

VOD (1)

Upíři v čele s Danicou Talosovou vyhledají v syrské poušti pyramidu, v níž spí superupír Dagon. Potřebují ho k boji proti Bladeovi a vzorek jeho krve k tomu, aby umožnili upírům pohyb na denním světle. Zatímco Blade zlikviduje další z upírských skrýší, nastraží na něj protivníci past. Její vinou se lovec stane středem pozornosti policie a bezpečnostních složek, takže zanedlouho vtrhne do Whistlerovy továrny komando FBI, vedené agenty Cumberlandem a Halem. V boji se sice Whistlerovi podaří zničit počítačová data, v následné explozi však patrně přijde o život. Blade je zajat, když však přizná vraždu více než tisícovky upírů a jejich přisluhovačů, je pokládán za pomateného psychopata. Psychiatr Vance, který je jeho případem pověřen, je však jedním z přisluhovačů a přivolá Danicou vedené upíry. V poslední chvíli Bladea nečekaně zachrání ozbrojený Hannibal King a odvážná lukostřelkyně Abigail. Patří k organizaci Nočních lovců, kteří stejně jako Blade bojují s upíry. V jejich štábu se Blade seznámí se zbraňovým expertem Dexem, slepou vědkyní Sommerfieldovou, která vymyslela virus proti upírům, a její dcerou Zoe. Aby byl virus účinnější, je třeba získat vzorek Dagonovy krve. Blade se s Nočními lovci neochotně spojí, začnou likvidovat přisluhovače upírů a pátrat po jejich hlavním sídle. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (516)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ramin Djawadi: 1. Fatal - The RZA [3:43] ,2. I Gotta Get Paid - Lil' Flip/Ghostface Killah/Raekwon [3:49] ,3. When the Guns Come Out - WC/E-40 [4:09] ,4. Thirsty - Black Keith/ODB [4:04] ,5. Daywalkers (Foot Chase) - Ramin/RZA [2:34] ,6. Party in tha Morgue - Kool Keith [6:56] ,7. Skylight - Overseer [4:59] ,8. Hardwax - Manchild [3:06] ,9. Bombs Away - Paris Texas [3:28] ,10. Weapons of Mad Distortion - Crystal Method [4:50] ,11. The Blood - Black Lab [4:08] ,12. Blade's Back - Ramin Djawadi [4:03] ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po dobrej jednotke a parádnej dvojke sme sa dočkali zbytočného pokračovania. Akčne scény a efekty vyzerajú presne tak ako majú, čiže cool, ale s celkového hľadiska je len zbytočná strielačka. Ani ten hlavný záporak Dracula za nič nestojí. Čo sa týka nových postáv, tak sú rozhodne lepšie ako nový príbeh (obzvlášť Reynolds). Myslím že rozmýšľať nad tým, ktorý diel je najslabší je fakt zbytočné, ale aspoň že sa na to pekne pozerá. Obľúbený soundtrack: Drake's Parting Gift. 65% - 3* ()

Reklama

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Atmosféra vymizela stejně jako potenciál hrdiny spolu s rozmanitostí jeho nepřátel a tahle upírská záležitost raději neměla spatřit světlo světa. Vše je tady sice na první pohled v pořádku, ovšem k samotné látce je přistupováno s trestuhodným (ne)zápalem a entuziasmus tvůrců se negativně projevuje i na kvalitě hereckých výkonů, které s přihlédnutím na obsazení nových rolí zřejmě ani nemá cenu komentovat. Divák může chvílemi nabýt dojmu tovární výroby na směny, rozhodně však přijde o všechny iluze o nějaké osobitosti. Takto se dobrá komerce vážně nevyrábí. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Se zvědavostí jsem čekal, zda v blbosti trojka trumfne jedničku a v podstatě jsem nebyl zklamán. Scénář je opět ejakulátem mysli, která snad až příliš hltá céčkové akční filmy a ty nejhorší komiksy. Neustálá touha přesvědčit svět, že Blade je něco víc než stupidní střílečka a že se vymyká upírským filmům, je kouzelná a všudypřítomná. Faktem je, že s Draculou, který vypadá jako luxusní gigolo, na košili nosí připnuté ocelové pláty a při útěku vypadá jako uličník, který v zahradnictví ukradl kilo hrušek, se to snad ani podařit nemůže. Blade: Trinity prostě zůstává úsměvným blábolem o bandě vyhulených typů s neujasněnou sexuální orientací, co si říkají upíři a o sošném černochovi, který zvládne 113 minut bez jediného projevu emoce. Je to zkrátka kalibr. Vizuální složka je ovšem oproti prvnímu dílu na velmi slušné úrovni, celé je to klipoidní a post-matrixoidní, prostě koukatelné. Snaha o povinný cool odér vychází zpola slušně, zpola naprosto směšně. Jediný důvod, proč nedám odpad, jsou právě některé akční scény. Koneckonců, je to akční film. I když by Blade chtěl do vyšší ligy. Na to má ale přliš řidké trenky. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

přeháňky? no jistě! samozřejmě! je na každém, aby zvážil, kde je jeho etická poklidná mez. lehce zhrnu prvních 40 minut: akce, akce, občas keci, akce. no a tak podobně to pokračuje až do konce. jen těch slov je někdy moc. nejhorší je, když se začne místo keců vyprávět. herectví W.S. na nás ,,dýchne" hlavně (jen?) v akčních scénách, protože je v pohybu a nemusí působit chytře. a dracula není strašidelnej, ale hnusnej (budu toho blba šetřit). přesto vše - díky muzice v akci a velmi dobrému 5.1 ex - jsem měl občas pocit, že můžu skončit jako krevní konzerva. a tajně doufám, že spíš než nápad natočit další díl, zvítězí raději žízeň ! ()

Galerie (176)

Zajímavosti (44)

  • Jedna ze členek Nočních chodců bije skupinku upírů v metru, přestože ti by měli být rychlejší a silnější než obyčejní lidé. (Pepy)
  • Wesley Snipes a režisér David S. Goyer spolu při natáčení nevycházeli dobře. Prý hlavně proto, že si herec nepřál, aby se jeho postava změnila na v kůži oblečeného ninju. Vše vyvrcholilo hádkou, při níž chtěl Snipes Goyera uškrtit. (Duoscop)

Související novinky

Vládci vesmíru od Goyera?

Vládci vesmíru od Goyera?

01.12.2017

Když má scenárista (a občasný režisér) David Goyer dobrý rok, nadělí nám Bladea nebo Batman začíná. Když má špatný rok, vypadne z něj Blade: Trinity nebo Ghost Rider 2. Hollywoodská studia ale tohle… (více)

Goyerův sci-fi Cliffhanger

Goyerův sci-fi Cliffhanger

05.02.2014

Producent, scenárista a režisér David S. Goyer v současnosti patří mezi nejžádanější hollywoodské tvůrce. Připravoval Batmany Christophera Nolana nebo Muže z oceli Zacka Snydera, sám potom natočil… (více)

Upíři trochu jinak

Upíři trochu jinak

03.10.2007

Včera jsme tu měli dvě závažná politická dramata, dnes si dáme tuplovanou porci něčeho lehčího. Konkrétně se bude podávat krev. Ano, máme tu duo upírských filmů, a značně netradičních. Především je… (více)

Magneto už má režiséra... bohužel

Magneto už má režiséra... bohužel

01.05.2007

Někdy člověk kroutí hlavou, jací packalové dostávají v Hollywoodu velké příležitosti, zatímco třeba takovému Darrenu Aronofskému producenti akorát tak seškrtávají rozpočty a házejí mu pod nohy… (více)

Reklama

Reklama