Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem takovou tu klasickou americkou průměrnou komedii.. Dostala jsem ale něco úplně jiného a jsem z toho nadšená :) Jude Law skvěle zahrál zlatíčko Alfieho, byl vážně neodolatelný a všemu jsem uvěřila. Ty jeho komentáře směřované k divákům byly vynikající, bez nich by to ani zdaleka nebyla taková bomba. Jeho několik filmových sexuálních partnerek bylo zvoleno opravdu dobře, přičemž Susan Sarandon a Marisa Tomei, kterou mám v poslední době v oblibě víc a víc, byly vážně úžasné! To vše doprovázela nádherná hudba, která do každé situace pasovala jako ulitá, a krásný zajímavý střih. Myslím, že nemám co vytknout :) Mimochodem, ze začátku mi Alfie silně připomíná Barneyho Stinsona :D :)) ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Podceňovaný, ale dokonale pravdivý film. Příběh začíná jako povrchní sranda a pomalu, nepozorovaně přechází, při zachování si humoru, do mnohem vážnější polohy. Velmi vkusně vedené vnitřní monolgy, které bývají mnohdy problematické, zde přesně plní svůj účel: zjevují jak hlavnímu hrdinovi zvolna dochází, že rozměnil své ženy v drobné a život mu možná mezitím prošel kolem. Jude Law je v této poloze nepřekonatelný. ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Film mi je veľmi blízky svojím obsahom a s Alfiem mám toho veľa spoločného. Nie raz som sa pri filme usmial a zamyslel nad konaním hlavnej postavy. Robil som tak hlavne preto, lebo som sa na jeho mieste videl ja sám. Veľmi pohodová atmosféra srší z filmu i keď občas to prituhne. Sienna Miller je prekrásna. Som spokojný a rád si pozriem znovu. 75% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vizuálně netradiční zpracování klišovité variace o tom, jak si pohledný bohémský mládenec po vymetání ložnic opuštěných i zadaných ženušek nabije hubu.. Od lehce humorného příběhu s ním doputujeme až k morálnímu "dramatu", ve kterém jednoznačně dominuje okouzlující (a velice přirozený) Jude Law. Jeho předešlé herecké oscarové nominace nejsou ani zdaleka náhodné!! I vedlejší role jsou precizně obsazeny, herecky od Susan Sarandon, až po mužskému oku lahodící Siennu Miller. Příjemné tempo v neobjevném dílku funguje až do závěrečných titulků i s pomocí hudebního angažmá Micka Jaggera!! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Alfie je zajímavý jen první polovinu filmu. Pár teorií je skutečně trefných a Alfie díky svému "děvkařskému nadhledu" dokáže spoustu věcí správně pojmenovat. Bohužel mu velmi brzy dojde střelivo a z poměrně svižné konverzačky se stane ubrečený film o tom, jak není dobře člověku samotnému. Poslední třetina už není moc k vydržení. Přesto chválím alespoň ten nápad a Jaggerovu hudbu. 60% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Počas scény v kvetinárstve (ktorá sa mala natáčať na predmestí Manhattanu a natáčala sa v Liverpoole) je vonkajší záber obchodu. V tomto bode je v okne vidieť odraz niekoľkých malých domov v štýle Regency, ktorý je charakteristický pre britskú architektúru. (Arsenal83)
  • Alfieho Vespa (motorka) bola nastriekaná modrou a bielou, pretože to sú farby obľúbeného futbalového tímu Juda Lawa. Ide o anglický klub Tottenham Hotspur. (U_S_O)

Reklama

Reklama