Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Wally 

všechny recenze uživatele

Už první film s Patrickem Swayzem moc nemusím a popravdě moc nechápu, co něm lidi mají...že yb ta hudba? No tohle pokračování mi ale příjde o chlup lepší. Latinskoamerická hudba je přece jen záživnější než to skřehotání z jedničky. Prostředí Havany vypadá líp než 'pionýrský' tábor ve kterém se odehrával první film. Nehledě na to, že hlavní ženská představitelka vypadá jako ženská. Suma sumárum 2* - o jednu víc než by si u mne zasloužila jednička. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A zase su u toho. Nechápu, čím si snímek "zasloužil" tak mizerné hodnocení. Je snad jasné, že Hříšný tanec byl a vždy bude pouze jeden a ti, co čekají, že se tomuto filmu snad dokonce podaří jen přiblížit legendárnímu snímku, nebo si myslí, že se bude jednat o jakési "nepsané" pokračování, jsou, jemně řečeno, nepatrně naivní. Název Dirty Dancing: Havana Nights má za úkol jediné. Přilákat na film lidi, kteří půjdou jen po názvu. Kdyby se film jmenoval úplně jinak, možná by měl i vyšší hodnocení, protože by ho pořád někdo nesrovnával s Hříšným tancem. Cílený marketing. Ten jsem já přeskočila a na film jsem se chtěla podívat především kvůli Diegu Lunovi a exotickému prostředí. Jasně, samotný příběh je ta nejsladší limonáda, s několika prvky, které jsou totožné s Hříšným tancem. Ona, krásná, mladá, z dobré, movité rodiny. On, obyčejný, nuzný, v chudých poměrech vyrůstající mladík živící se poctivou prací. Nejdřív rodiče nebudou s tímto vztahem souhlasit, ale nakonec se umoudří a usoudí, že nejdůležitější je dceřino štěstí. Mně se ale tato, možná lehce naivní, sladká romantika líbila. Scénář je velmi obstojný, tance krásné a smyslné a Diego Luna je "incredibly hot":) A Patrick Swayze v roli tanečního instruktora vypadá pořád výborně, na to, kolik let uplynulo od jeho poslední zvedačky s Bejby:) ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ja som asi jeden z mála na svete, ktorému sa páči viac druhý diel ako ten prvý. Skrátka akúsi horkokrvnosť mám v sebe a aj keď neviem tancovať veľmi štandardné tance a mám radšej voľný štýl, toto bola pre mňa lahôdka s krásnym tancom, krásnou hudbou a prakticky som sa veľmi dobre zabával. Trocha ma mrzel ten koniec, lebo ten koniec skončil neurčito a je vlastne nedopovedaný a to, čo si môžeme my domyslieť nie je zrovna pozitívne, ale zas oceňujem dynamiku a vynechanie zbytočností. Kedže to bolo viacmenej podľa skutočného príbehu, tak mne nevadí ako väčšine komentujúcich, že je to občas tak kontrastné. Slnko, more, pláž, hudba, tanec, ženy, dobré jedlo a pitie, šťastie aj napriek ťažkým podmienkam. Skrátka cesta za volaním svojho srdca. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Áno, porovnávalo sa a porovnávať sa bude. Lenže tu niet čo porovnávať. Teda aspoň nie s nedostižným originálom, ktorý s týmto dielom nemá nič spoločné.a to neberiem do úvahy ani Swayzeho cameo. Je to celkom príjemná hopsačka na latino rytmy, ktoré síce u mňa nie sú na prvom mieste, ale majú švih. A to je fajn. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Přítelkyni se ten film opravdu libil, tak jsme na nem byli 3x. Ja jsem si pro jistotu koupil špunty do uší a masku. Využil jsem to hned poprve a to uz na zacatku. Nudnej propadak. To je tak, kdyz se dela pokracovani v dalsim stoleti. Kdyz delaji dvojku, tak at to nazvou nejak nejak jinak, protoze to s jednickou nema nic spolecneho. nechapu, proc Swayze, kdyz hraje uplne nekoho jinyho a v jiny dobe. to byla tah vedle a celkove je to neslane nemastne ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Inspirací tvůrcům filmu byl skutečný příběh choreografky a producentky JoAnn Jansen. Ta se v roce 1958 coby teenagerka přestěhovala s rodiči z amerického města St. Louis do Havany a postupně poznávala svět golfových večírků a luxusních nočních podniků. Našla si kubánského přítele, který ji seznámil s místní kulturou. Zážitky z Kuby ovlivnily JoAnn na celý život - stala se choreografkou a v New Yorku vedla vlastní taneční skupinu. (HappySmile)
  • Diego Luna (Javier), který se naučil tančit za šest týdnů, přiznal, že normálně nejlépe tančí, když má v sobě několik piv. (Bauer)

Reklama

Reklama