Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ta měla za celý život míň milenců než ty poslední den na Woodstocku." Tak příšerná tchýně? A zná někdo nějakou jinou? Moje tedy byla skvělá a to až do chvíle, kdy jsme si poprvé promluvili a já jsem zjistil, že bych měl jíst víc zeleniny, spát v obleku, nechodit doma bosý, naučit se zabíjet králíka, vydělávat víc peněz a nepřekážet jí v terorizování své dcery. A jelikož jsem jí za její moudra dostatečně nepoděkoval, tak už mi nikdy neukázala svou přívětivou tvář. Ale vraťme se k Viole. Ta by potřebovala pořádně přetáhnout pánvičkou po hlavě a pak už by se o ní nemusela točit tato hrůza ze života vydávaná za komedii. ()

hacho 

všechny recenze uživatele

Tento film není nijak úžasný, ale nechápu vaši neurvalou kritiku (mluvím jen k některým, ostatní nechť mi prominou). To, že scéna, jaxe J. L. cpe do těch šatů, je jediné, co vás zaujalo, ukazuje jen na to, jak smutně na tom (někteří) jste. Neříkám, film je slabší, scénář moc nevyšel, ale viděla jsem věci, nad kterými slušný člověk zapláče, což mi tady nepřišlo. ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, to je visačka tohohle filmu.... Myslím, že toto označení je nehorázná drzost. tento film není ani romantický a ani vtipný, tudíž komedie to také není. Co je to? Já fakt nevím, mám jen pocit, že mi někdo či něco ukradlo čas, který mi nikdo nevrátí.... Ne, není to vůbec film, který je třeba nijak zvlášt zaobírat... Možná časem jako ukolébavku na nějaké TV, pokud možno nedabovaným.... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Manželstvo je... nazvime to staromódnym posvätným zväzkom, do ktorého by mal ísť zrelý človek.“ – „A čo vaše štyri rozvody?“ Oproti tomuto polotovaru je LEMRA LENIVÁ s McConaugheym sviežou romantickou komédiou. Jennifer Lopez má nezadržateľne za sebou časy, kedy bola nová a milá (VLAK PLNÝ PEŇAZÍ, ANAKONDA, ZAKÁZANÉ OVOCIE, CELA). Teraz je striedavo neznesiteľná (SVADBA PODĽA MARY, DOSŤ, GIGLI) a striedavo otravujúca (ŽIŤ PO SVOJOM). Ak DIABOLSKEJ SVOKRE nedávam zaslúženejších 20%, tak iba kvôli zopár aspoň podpriemerným vtipom (svokra svokry, krabicové víno, fackovanie), za Adama Scotta a za Jane Fonda. Tá stvárnila poslednú „poriadnu“ rolu v roku 1990 (v STANLEY A IRIS) a kvôli DIABOLSKEJ SVOKRE sa zo záhadného dôvodu (že by peniaze?) vrátila. Sledovať pri takejto ponižujúcej spotenej filmovej fuške legendu, ktorá bola päťkrát nominovaná na Oscara (KONE SA TIEŽ STRIEĽAJÚ, JULIA, ČÍNSKY SYNDRÓM, NA ZLATOM JAZERE, ANEŽKA BOŽIA), dvoch získala (KLUTE, NÁVRAT DOMOV) a hrala po boku Branda (ŠTVANEC) i Redforda (BOSÉ NOHY V PARKU, ELEKTRICKÝ JAZDEC) a režírovali ju Cukor, Pollack, Pakula, George Roy Hill, Godard, Jewison i Lumet je smutné. Ale práve za staré časy dávam až 40%. ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Ale jo, pobavil jsem se. Sice ne kdovíjak královsky, ale pobavil. Co mě však zaujalo, je scéna, kde Viola vede rozhovor s krásnou, leč absolutně blbou, zpěvačkou a při otázce, co si myslí o tom a tom prezidentovi, se pipinka zasměje a odpoví, že o box se nezajímá (pokud to bylo trochu jináč, soráč), což se dá přirovnat k dnešním mladým celebritám, které ovlivňují svou ,,tvorbou" miliony lidí, ale kdo to byl Adolf Hitler leckdy ani neví. Následně se Viola neudrží a pipinku začne mlátit. :D The end. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Snímek byl nominovaný na cenu Golden Trailer v kategorii Nejlepší komedie. Z Teen Choice Arwards si odnesl celkem 6 nominací, například jako Film vhodný na rande či Nejlepší filmový lhář. (imro)
  • Jane Fonda prohlásila, že svou postavu modelovala podle svého bývalého manžela Teda Turnera. (imro)
  • O scénář filmu se v roce 2002 strhl boj, který vyhrálo studio New Line se sumou 1,3 milionu. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama