Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vývojář her vypustí do světa ničivý počítačový vir a děti dvou tajných agentů musí spojit síly, aby zachránily svoje rodiče a s nimi i celou planetu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (17)

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda, že R. R. stále nedokázal (definitívne) opustiť tento vlak. Zbytočný film a zbytočný reboot pôvodného snímku, kde prakticky takmer nič nefunguje. Scenár, napriek určitým potenciálom, je z určitého pohľadu na ešte nižšej úrovni ako nejaký („ktorýkoľvek“) Disney+ príbeh, chémia medzi postavami je minimálna a CGI/zlváštne efekty sú predimenzované. P.S.: Pre Netflix (bohužiaľ, ako vo väčšine prípadov v poslednom čase) to opäť nevyšiel. Osobné hodnotenie: 45% (odpad!) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Rodriguez musí mít hodně zvláštní život. Nedovedu si jinak představit, že se stále drží týhle vycucaný, pitomý série po lobotomii. Ti dva "špióni" jsou neobyčejně otravný děcka, který jsem přál jen to nejhorší. Levi tu je překvapivě fajn, jen ale tu je asi 10 minut, stejně jako jeho manželka. Triky jsou hnusný, scénář hloupý a od začátku je všem jasný jak to dopadne. Jak jsme nadávali na ty parchanty Saberu a PenaVegu v předešlých dílech, tady na ně budete ještě vzpomínat v dobrém. ()

Reklama

jara12 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si ještě špionážní Disneyho Spy Kids, které vyšli před více než dvaceti lety? Točil je Robert Rodriguez, který stojí za letošním Hypnotikem a se sérií Spy Kids zůstal až do tohoto pátého dílu. Film se snaží o restart po kvalitativně postupně padajících dílech a opět to nevychází. Netflix se opět honil jen za penězi a nerespektoval již odepsanou sérii. Dětští herci jsou strašní a vizuál je snad nejhorší co jsem v těchto filmech viděl. Tahle značka už prostě nemá co nabídnout a projevuje se to každým dalším filmem. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Jelikož jde o reboot po letech, je o to snazší porovnávat, jak noví Spy Kids stojí ve všem totálně za hovno. To samozřejmě neznamená, že by ti staří byli kdovíjak oslnivou filmařinou, ovšem ve zpětném zrcátku se zdají být jako naprosto solidní a pohodová jízda, která i po letech zaujme některými svými (nejen vizuálními) nápady a smysl dávajícím příběhem. Armageddon naopak nepřekvapí svojí totální až toxickou debilitou. Scény, kde seriózně dvě záporné postavy vchází do budovy nouzovým východem, na základě čehož Zachary Levi usoudí, že “jsou to fakt profíci,” či hrdinové stojící v srdci nepřátelské základny a vyprávějící si svoje zážitky zavání tolikerou scenáristickou demencí a amatérismem, že diváka přepadají pochyby, zda se nejedná o nějakou pedo-porno parodii. Poučení ve stylu “zlí lidé jsou zlí jen proto, že jim nenosíte kytky a hezky se na ně neusmíváte” či “udílet zákazy a omezení dětem není v pořádku, ba naopak je to kurevsky v nepořádku, protože jednou by se jim ty tisíce hodin u Counter Strikeu mohly hodit a udělat z nich lepší lidi” jsou pak samozřejmě poplatné dnešní retardované společenské ageNdě. Ústřední dětští hrdinové diváka donutí vzpomínat s láskou na Sabaru a PenaVegu, protože s jedním konstantním výrazem předříkávají text jako básničku, nedokážou zahrát jakoukoliv emoci, charakter ba ani uvěřitelnou akční kreaci (přitom jde jen o legrační padání a kotrmelce). A nutno dodat, že dospělá stafáž jim nijak zdatně nesekunduje, většinou je zde zredukována jen na nemotorné mentály, co mají někam srandovně zahučet nebo si nechat od dětí všechno vysvětlit, protože to jsou blbí boomeři, co můžou možná tak vynášet popelnice před barák. Vypolišovaná ošklivá výprava z cirkusu Klaun Mentos, vyblitý green screen, scénář z Bohnic a nálož pochybných a podivně podaných hovnot udělali pospolu tento plesnivý břichabol “dvacet let poté”, který, kdyby byl dvakrát lepší, dal by se s trochou nadsázky nazvat ochotnickým divadlem a střelit na LEO TV. 2/10 ()

Ragnar89 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se podíval převážně z nostalgie jakou u mě znacka Spy kids vyvolává. Neměl jsem proto moc velká očekávání, a tento film mi bohužel nedal ani to málo. Přijde mi jako velká škoda, že snimek nabídl hen několik easter eggů na předchozí filmy a zahodil, opět, potenciál restartu celé značky, která se tím mohla oživit. Namísto toho jsme mohli spatřit jen opakování toho co už jednou bylo natočené. První tři filmy byly tenkrát něčím nový a na tehdejší dobu i vcelku zajímavé. Čtvrtý film se nám snažil nastínit možný restart ale zklamal. SK Armagedon, neměl ani snahu o vytvoření něčeho nového. Recyklace zapletky s videohrou ze třetího dílu nebyla ani překvapivá a ani neměla tak zajímavý příběh. Vizuální efekty byly jedním velkým CGI bordelem. Navic herecké výkony mě taktéž neoslovily. Herci jak ty dětští tak ti dospělí mě nepřesvědčili o jejich "problemech" neviděl jsem strach o rodiče ani o děti. Chyběla tam chemiemezi sourozenci. Herci sourozenců Cortezových ukázali dobrou chemii mezi sourozenci. Zde to vypadalo uměle a prvoplanově. Dávám dvě hvězdičky hlavně proto, že mám rád tuto značku a můžeme jen doufat, že pokud ještě někdy vznikne film Spy kids, bude nad tím někdo skutečně přemýšlet a představí nám kvalitní restart značky. A že to nedopadne jako poslední dva snímky ()

Galerie (102)

Zajímavosti (2)

  • Tento film je restartem původní série Spy Kids a pátým dílem této série. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama