foto

Zachary Levi

  • nar. 29.9.1980 (37 let)
    Lake Charles, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Zachary Levi se narodil 29. září 1980 v Lake Charles, kde vyrůstal se starší a mladší sestoru. Jeho rodina se často stěhovala, ale nakonec se usadila ve městě Ventura v Californii. Od šesti let zpíval a tancoval ve škole, v kostele a v divadelní produkci. Po škole se Zachary přestěhoval kam jinam než do Los Angeles, aby si splnil svůj sen, stát se hercem. Ve svém volném čase se věnuje skateboardingu, skydivingu či snowboardingu.

Zachary začal vystupovat v místním divadle kde dostával hlavní role v dílech jako Grease, The Outsiders, Oliver, The Wizard of Oz nebo Big River. Do Hollywoodu mu ale otevřela dveře jiná hra - Jesus in Ojai’s Godspell.

Jak už to tak bývá, tak zpočátku dostával spíše jen malé štěky v podobě role ve filmu BIG SHOT: CONFESSIONS A CAMPUS BOOKMAKER s Davidem Krumholtzem, Tory Kittlesem, Jennifer Morrisonovou (známou jako doktorka Cameronová ze seriálu Dr. House) či Nicholasem Turturrem. Později se začal objevovat jako Kipp Steadman v sérii LESS THAN PERFECT se Sarou Rue, Andreou Parkerovou, Ericem Robertsem, Andy Dickem či Sherri Shepherdovou. V roce 2003 jsme ho ale také mohli zahlédnout ve filmu SEE JANE DATE.

Jeho zatím nejznámější štací se stala role Chucka Bartowskiho v seriálu CHUCK, kde ztvárňuje průměrného počítačového technika, který pracuje v obchodním středisku Buy More jako počítačový technik, ale jen do té doby, než se mu do mozku dostanou tajné vládní informace a stane se z něj tzv. Intersect.

Lukáš "Kopik" Kopeček

Herecká filmografie

Filmy

2019 Shazam!
2018 Blood Fest
Office Uprising
2017 Psych: The Movie (TV film)
Tangled: Before Ever After (TV film)
Thor: Ragnarok
Šťastná hvězda
2014 A Christmas Tail (TV film)
2013 Nezapomeň na lásku (TV film)
Thor: Temný svět
2012 Na vlásku šťastně až navěky
2011 No Rest for the Wicked: A Basil & Moebius Adventure
2010 Na vlásku
2009 Alvin a Chipmunkové 2
Stuntmen
2008 Shades of Ray
Tiffany Problem, The
Wyattovy párky
2007 Ctrl Z
Imperfect Union (TV film)
Temné stíny
2006 Agent v sukni 2
2001 Untitled Sisqo Project (TV film)

TV seriály

2017 Alias Grace (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
Na vlásku: Seriál (TV seriál)
2016 Star Wars: Detours (TV seriál)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Jurský svět: Indominus na útěku (TV seriál)
Telenovela (TV seriál)
2013 Tiny Commando (TV seriál)
2012 Chuck (TV seriál)
Chuck a rozloučení (S05E13)
Chuck a Sára (S05E12)
Chuck a rychlovlak (S05E11)
další epizody (5)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a holčička (S05E08)
Chuck a Santův kostým (S05E07)
Chuck a rodinné prokletí (S05E06)
další epizody (22)
2010 Team Unicorn (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a rodinná večeře (S04E10)
Chuck a třetí fáze (S04E09)
Chuck a největší strach (S04E08)
další epizody (29)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh (S02E22)
Chuck a plukovník (S02E21)
Chuck a jáma lvová (S02E20)
další epizody (11)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a Santa Claus (S02E11)
Chuck a Delorean (S02E10)
Chuck a sensei (S02E09)
další epizody (13)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a kočár (S01E11)
Chuck a nedostižný protivník (S01E10)
Chuck a salám z dovozu (S01E09)
další epizody (11)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
Opening Night (S04E10)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)

Dokumentární

2018 United We Fan
2010 Chuck Fu and Dim Sum
Chuck Season Two: Dude in Distress - Explore Some of This Season's Best Action Sequences
Under the Boardwalk: The Monopoly Story - vyp.

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
Best Time Ever with Neil Patrick Harris (TV pořad)
2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
2013 Betty White's 2nd Annual 90th Birthday (TV pořad)
Hollywood Game Night (TV pořad)
2012 Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl (TV pořad)
Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2011 63. Emmy Awards (TV pořad)
83. Annual Academy Awards (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Postavte se rakovině (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
2009 Lopez Tonight (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a virus (S05E05)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a rodinná večeře (S04E10)
Chuck a zástěrka (S03E09)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(248)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace