Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (161)

JADIM 

všechny recenze uživatele

Spočiatku celkom zdravý mix animovaného stereotypu a originality, ale postupne sa uberá na originalite a pridáva na stereotype a už sa to ani také zdravé nezdá. Vtipmi je to iba tak letmo dochutené a opakovaný "vtip" v tomto prípade už vtipom nie je. Keď dôjde k akcii a naháňačkám, tak sa z toho stáva ten typ animáku, ktorému ubližuje každá minúta. Tu tých minút našťastie nie je až tak moc. Celkom by ma zaujímal ten PIKObraz. 4,5/10 (Videné 13.2.2021, SK dabing) ()

miCHALupka 

všechny recenze uživatele

Z tohoto kresleného filmu jsem docela nadšen, protože splnil má očekávání na jedničku. Začíná to docela zajímavým a neokoukaným intrem. Velice zajímavý hrdina (kuře), kterému vůbec nic nevychází a jeho otec, se kterým si nerozumí. Potom je tu ještě tlusté prase, ulítlá ryba, která si hraje se vším a kachna, která má představovat ženu. Tento biják se ve své druhé polovině přehoupne ve zběsilou jízdu. Objevují se zde docela zajímavé songy, které toto dobrodružství zcela úspěšně doplňují. Hodnocení: 87% ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Netušil som, že to môže byť až tak zlé! A naozaj. Ale veľká škoda, pretože samotný príbeh je konštruovaný skvelo, len minimálne využitie potenciálu. A to sa trestá. Minimálne je taktiž využitie charakterov postáv, takže človek sa vo filme zasmeje dokopy asi tri, štyrikrát, čo je na animák ozaj úbohé. Možno kruté, ale tak to je. 45%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to, že tenhle film vyšel ze studia Walta Disneye je celkem vtipný. Nejspíš to není pro menší, ale alespoň já jsem se občas zasmál. Autoři si udělali tak trochu legraci z Války světů a zabudovali ji do celkem infaltilního děje. Poslední dobou však vzniká mnoho filmů dělané tímto způsobem a tak tento ničím zajímavým nevyniká. ()

klichem 

všechny recenze uživatele

Roztomilé kuriatko bojúce proti predsudkom okolia, sklamanniu jeho otca a UFONOM. :D no co viac si možete priať?! I ked s animáciou som nebola až tak velmi spokojná, alebo skor nebola som na takýto tym animáku zvyknuta. Prijemný film po nedelnom obede. Nie je to však žiadna pecka. Určite si však užijete koniec, ktorý ma velmi milo prekvapil. :D ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • U Strašpytlíkova domu je Strašpytlík, Kačka, Mrňous a mimozemské mimino. Když se mimino vysmrká do kapesníku, Strašpytlík dá kapesník na trávu. V dalším záběru už kapesník neuvidíme. (Patrik256)
  • Ron J. Friedman prišel do Disneyho velkovýrobny na kreslené filmy jako ostřílený scénárista. Mél za sebou neskutečné množství TV sérií, např. Charlieho andílci, Dukes of Hazard nebo Iron Man a pak se v kinech objevil také jejich animák Brother Bear. (imro)
  • Jeden čas bylo ve vývoji pokračování, jehož pracovní název byl „Chciken Little 2: The Ugly Duckling Story“ a jehož výrobu mělo obstarat Disneytoon Studios, které se zaměřovalo převážně na tvorbu levných filmů určených pro video. Poté, co se stal kreativním ředitelem Walt Disney John Lasseter, však bylo pokračování zrušeno. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama