Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šedesátník Harry Sanborn je bohatý hudební vydavatel, který si nepřipouští přibývající léta a přes pokročilý věk udržuje milostné vztahy pouze s mladými ženami. Jeho posledním "úlovkem" je energická Marin, se kterou si vyrazí na víkend do luxusního venkovského domu, patřícího její matce Erice Barryové, úspěšné autorce divadelních her. Než se však dvojice stačí zabydlet, objeví se Erica se svou sestrou Zoe a přistihne polonahého Harryho u otevřené lednice. Přestože se trapná situace brzy vysvětlí, Erica se nedokáže smířit s tím, že její dcera má milostné pletky s protivným, sebestředným třiašedesátiletým seladonem. Téhož večera se však situace zvrtne, když Harry během milostných hrátek zkolabuje. Podle lékaře však není schopen dlouhé cesty a musí zůstat v Eričině domě. Naštěstí se v domě častěji, než je nutné, objevuje doktor Julian Mercer, který je obdivovatelem Ericy a její tvorby. Přes vzájemné antipatie a řadu trapasů se Harry s Ericou začnou pomalu sbližovat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (472)

Anthony 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal velice slibně. Základní situace byla příjemně rozehraná, komické scénky bravurně vypointované ("právě se procházím po domě!!!"), herci výborní. Jenže v okamžiku, kdy je vlastně základní téma (najdou k sobě cestu?) ukončeno, film pokračuje dál a dál. Nyní se objevuje téma nové (zůstanou spolu?) a to už je převyprávěno celkem nenápaditě, film se vleče, humorných scének ubývá. Zakončení mi pak přišlo vůbec nějaké podivné. Kdyby se film v druhé polovině více sestříhal, mohlo být hodnocení vyšší. Rozhodně je třeba pochválit Nicholsona, Reevese a Keatonovou (ten hysterický pláč bych jí odpustil, vzhledem k tomu, že ta scéna nebyla myšlena zcela vážně, proto to přehrávání.) ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Film o tom, že ve stáří nepřijdete ani o smysl pro humor ani o romantickou duši. Jack Nicholson už asi umře jako prototyp vrtošivého staříka a Diane Keaton zase jako emancipovaná žena, ale to bylo to nejmenší, co by mohlo vadit. Ladí jim to nádherně. O to víc potěší, že právě tenhle film má v sobě mnohem víc svěžesti, než celá kupa jeho vytrendovaných a pubertálních kolegů. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Pohodu rozlévající romantická komedie s příjemnou Diane Keaton a zase obdobným a stejně pořád neskutečně vtipným satyrem Nicholsonem. K tomu znovu krásná Amanda Peet, netypická role pro Reevese a to vše v příběhu, který jako jeden z mála opravdu vypadá "jako ze života". Symbolicky nejlepší je pro mě scéna, kdy hosté v restauraci udiveně koukají na Harryho a jeho mladou přítelkyni a ten jenom rozdává na všechny strany poživačné úsměvy. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Teda ta ženská je vážně cvok. Doktore, pořád nosí roláky, i když je léto......Romantická komédia, v ktorej sú veľmi dôležití herci a hlavná dvojka je tak šarmantná a charizmatická, že si na ich mieste nedokážem nikoho iného predstaviť. Film je priamo šitý na mieru Jackovi Nicholsonovi a Diane Keatonovej, ktorá sa v hlavnej úlohe objavila po niekoľkých dlhých rokoch. Za svoj živočíšny výkon byla nominována na Oscara. Dobre napísané a zahraté. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Asi do poloviny to bylo moc dobré, nejvíc mě pobavil proslov přítelkyně Diane Keaton na adresu starších mužů, ale pak to úplně ztratilo dech a konec mě vyloženě zklamal. Herci byli moc fajn a pro mě osobně byla nejlepší Diane Keaton - krásná, sexy, milá, chápající, prostě jsem keanu Reevse naprosto chápala a Nicholsona vůbec nechápala. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (18)

  • Při natáčení scény v plážovém domě, kdy se Erica (Diane Keaton) a Harry (Jack Nicholson) poprvé políbí, Diane Keaton nechtěně opakovaně kazila záběr chybnou replikou. Jak sama později přiznala, bylo tak vzrušující líbat Jacka Nicholsona, až zapomněla, že točí film. (kenny.h)

Reklama

Reklama