Reklama

Reklama

O devítileté dívence, která má zázračnou moc - zapalovat vše svýma očima. Používá je však pouze tehdy, pokud je k tomu donucena. Státní moc se snaží jejího zázračného umění využít pro své účely. Dítě i její chudý otec se brání. Opakovaně se obávají, že státní agenti nad ní získají kontrolu, zneužijí ji a nakonec zničí. (Golden Crown)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Horor bez atmosféry a strachu je ako údené bez chrenu a kvasáku. Tragické výkony všetkých zúčastnených tomu tiež nenapomáhajú (vrátane G. S. Scotta). Akoby bol pri nakrúcaní braný prehnaný ohľad na Drew, aby sa náhodou pri niečom nevystrašila. Spolu s dekoráciami tu zhoreli bohužiaľ aj emócie. Toto mal natočiť Cronenberg. ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

Do půlky docela zábavná sci-fi hororová jednohubka s Drew a jejím pohledným taťkou. Zábavná ve smyslu, že to není dobré ale pacing je natolik rychlý, že vás to nezačne nudit. Jakmile se ale děj přesune do ústavu a do děje se začne míchat podivná ''pedofilní'' linka, vše se zpomalí a veškeré kouzlo jde do háje. Samotná akční finále díky tomu odzíváte. ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný počin od mistra akčních béček Marka L.Lestera.Přepis Kingovi knihy,kterou jsem bohužel nečetl,takže nemužu porovnat.Malá Drew Barrymore je k sežrání a už od tak útlého věku vážně šikovná.Od začátku filmu až do konce je atmosfera příjemně mrazivá.Škoda několika hluchých míst hlavně v druhé polovině filmu.Závěrečná čtvrthodinka je pastva pro oči .3.5* ()

petero 

všechny recenze uživatele

Opäť solídne spracovanie Kingovej predlohy ktorá kombinuje Cronenbergove Scanners a De Palmovu Carrie no Mark L. Lester bol vždy len priemerný režisér ktorého vrcholom bolo o rok mladšie Commando. Hm, nečakal som že tu budem vidieť vystrelený náboj z hlavne v spomalenom zábere. Ktovie v akom filme to bolo prvýkrát použité. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Kniha ktorú som včera dočítal bola skvelá, tie skvelo vykreslené postavy tomu dodávali skvelé čaro, no tu som žiaľ narazil na použité vrecúško od čaju, nechápem ako mohli tak skvelú predlohu takto pokaziť, do tých 2 hodín sa dalo natlačiť aj viacej z tej knihy, nech nevravia že nie, akurát roztomilá Drew Barrymore ma potešila ... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Stephena Kinga. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve Wilmingtonu a Chinney Rock v Severní Karolíně. (Terva)

Související novinky

Režisér Odnikud si bude hrát s ohněm

Režisér Odnikud si bude hrát s ohněm

29.06.2018

S adaptacemi Stephena Kinga se v poslední době roztrhl pytel. Dalším chystaným projektem se stává remake hororu Ohnivé oči, o který se postará německý režisér Fatih Akin (Odnikud, Goodbye Berlin).… (více)

Reklama

Reklama