Reklama

Reklama

Maxipes Fík

(seriál)
  • Československo Maxipes Fík I.
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, (1976–1977), 1 h 27 min (Minutáž: 6–7 min)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Příhody malé holčičky Áji a jejího kamaráda velkého psa, maxipsa Fíka.  Kde se vzal Fík? Jednou přinesl tatínek Áje štěně. Holčička pojmenovala pejska Fík. Fík strašně rychle rostl - vyrostl z krabice od bot, z košíku i z boudy. A jak se stalo, že přestal růst? Jednou, těsně potom, co se naučil mluvit, vypil celý sud piva. A od té doby už nerostl. Fíkovy příběhy pokračují seriálem DIVOKÉ SNY MAXIPSA FÍKA. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Vedle Krtečka, králíků z klobouku, Rákosníčka a mnohých dalších jeden z té legendární škály kreslených večerníčků, na které nesmí být nikdy zapomenuto! ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Nejraději mám ten skeč s dopravními policisty... "Pane řidiči, proč jste nezastavil na naše znamení" "Já prosím neumým." "No, to přece nemůžete, dejte mi řidičský průkaz" "Nemám" "No, tak to si poplatíte. Máte peníze?" "Nemám" "A máte aspoň něco" "Prosim, blechy." "No, tak on ještě vtipkuje. Tak to vás přijde draho, pane řidiči." "Ale já nejsem řidič. Já jsem pes" "Chachá, do by moh říct každý" ()

Mr.Jackass 

všechny recenze uživatele

Mít psa, který by mě vozil z hospody a nebo mě sám chodil pro pivo je můj sen :) a kdyby k tomu ještě mluvil je jenom plus... ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tohle znám taky především z "elpíček" a stejně jako třeba Mach a Šebestové se mi prostě víc líbila pouze audiovizuální verze..................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Maxipes Fík patří k našim nejlepším československým večerníčkům. Jednoduchá kresba vůbec nevadí a k příběhu sedí. Samotné příběhy jsou pro děti ideální a vždy obsahují špetku humoru i pro dospělé. A především hlavním hrdinou je pes! Když k tomu připočtu perfektně padnoucí hlas Josefa Dvořáka, musím dát minimálně čtyři hvězdy za krásnou vzpomínku na dětství. Taky jsem si uvědomil, že jsem Maxipsa Fíka svým dětem ještě nepouštěl, musím to co nejdříve napravit. ()

Reklama

Reklama