Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joey Boca (Kevin Kline) je natolik posedlý životem, že vůbec neví, co se sebou. Přátelé, jídlo, hrátky, sex... všeho si užívá plnými doušky. Je majitelem tacomské pizzerie, má oddanou ženu Rosalii (Tracey Ullmanová), dvě roztomilé děti a nezměrnou chuť do života, která jej nutí vyvádět naprosté šílenosti – například spát s tolika milenkami, že se v nich sám ztrácí. Rosalie si odmítá připustit, že je jí manžel nevěrný. Když už se ale nemůže nadále vyhýbat pravdě, sama je nucena udělat něco šíleného – pokusí se Joeyho s pomocí své jugoslávské matky (Joan Plowrightová), lehce nekonvenčního, duchovně založeného kamaráda a dvojicí naprosto neschopných zabijáků (William Hurt a Keanu Reeves) zavraždit. (HBO GO)

(více)

Recenze (64)

Erian 

všechny recenze uživatele

Takový trošku lehce úsměvný, místy však poněkud samoúčelný a protáhlý incident Lawrence Kasdana. Herecké obsazení je vynikající: Tracey Ullman je ve svém hněvu a pomstychtivosti, která je zmítaná láskou a Juliovskou vášní k nevěrnému manželu příkladnou, Kevin Kline zase hraje svého Don Juana v letech jako prostořeký výstředník a italská domácnost je tím pádem jako vyšitá. dvojička nájemných vrahů v podání Keanu Reevese a Williama Hurta je k nezaplacení, jsou to podivíni, pomatenci a darmošlápkové a River Phoenix jako zamilovaný chlapec oduševněle ztracený:) Takový kousek potěší, zároveň však nevybočuje z celé řady na podobné téma zpracovaných bijáků. Od Kasdana bych přece jenom čekala trošku něco víc...echt:) ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Šílenější a zárověň geniálnější komedii byste jen těžko pohledali. Když jsem to viděla poprvé, naprosto mě to odrovnalo. Kromě výborného scénáře film hlavně táhnou herci v těch nejroztodivnějších kreacích. New age guy Rivera Phoenixe, zfetovaný Keanu Reeves, ital Kevina Klinea a jeho hádky se svou tchýní, všechno jsou to nezapomenutelné postavy, který tvoří nezapomenutelný film. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čo napísať aby som nebol až tak kritický k totálne nevydarenej snímke? V prvom rade nedostanete ani komédiu ani krimi, ako je to klamlivo prezentované v titulku tohto filmu. Nie som náročný divák, avšak počas sledovania som sa nielenže nezasmial ale ani nepousmial. Áno, Kevin Kline je dobrý herec, mám ho svojím spôsobom ako herca celkom aj rád, avšak vôbec mu táto rola neumožnil nejak vyniknúť ani ho poslať na výslnie medzi top herecké hviezdy. Jeho filmová polovička bola neoslnivá a neočarujúca, proste taká šedá myška. Snímok je to v skutku neoriginálny, bez náznaku niečoho, čo sme inde ešte nemali možnosť vidieť. Humor je suchý a slabý. Film nudný a pomalý. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prva polovica filmu je vdaka energickej postave, ktoru hra Kevin Kline zabavna a ani na chvilu nenudi. Lenze akonahle jeho postavu utlmia, tak cely film strati tempo a naplno sa ukaze, ze ostatne postavy nie su prilis zaujimave a uz vôbec nie su zabavne. Od dvojice zhulencov Hurt - Reeves som po tunajsich komentov cakal tiez ovela viac. Takze nakoniec je z toho len mierne nadpriemerna cierna komedia, ktora mala ovela väcsi potencial. 6/10. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Takové, no, mdlé, a to navzdory skvělému Kevinu Klineovi, kterému italského sukničkáře věříte stejně jako jste už Peteru Sellersovi věřili francouzského detektiva, indického herce, prezidenta USA nebo německého exnacistu. Ani námět Miluji tě k smrti přitom není špatný, ale podle mě by potřeboval mnohem více "britskosti", aby byl vtipně suchý a ne jen suchý s občasným vtipem... Zkrátka aby se mohl měřit třeba s Rybou jménem Wanda, starší o dva roky. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • Lawrence Kasdan, režisér snímku, se objeví ve filmu jako právník Deva. (aluna)
  • Phoebe Cates hraje slečnu, o jejíž přízeň se na diskotéce uchází Joey. Kevin Kline hrající Joeyho a Phoebe Cates jsou v reálném životě manželé a mají dvě děti. (aluna)
  • Natáčelo se od 10. dubna do 20. července 1989 ve městě Tacoma (Washington, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama