Reklama

Reklama

Nejlepší Vánoce na světě

  • USA Best. Christmas. Ever!
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud jim nadělil společné Vánoce, ale Charlotte se nějak nezdá, že by Jackiin život mohl být až tak idylický, jak na první pohled vypadá. A rozhodne se to všem dokázat! (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Totální hallmarkovská (zajímavý americký fenomén) zoufalost, kterou Netflix prostopášně kopíruje a hrdě bych ji ignoroval, ale tak nějak jsem chtěl po letech zase vidět Jasona Biggse. A přiště už nenaletím. I spotřební vánoční feel good komedie se dají točit jinak, viz Happiest season s Kristen Stewart. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tak Netflix už dělá i charitu. Do evidentně benefičního filmu vedení obsadilo kdysi oblíbeného komika Biggse a hodně kdysi sexuální symbol Graham. Na nic dalšího bohužel nezbyly peníze a výsledek podle toho vypadá. Ideální dárek pro všechny, kteří zlobili a nestačili zrušit předplatné. Paskvil bez hlavy a paty. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak už aj Jasona Biggsa ulovili do Hallmarkovských vianočných filmov? Ach jaj. Aj keď Hallmark by bola vlastne ešte výhra. Netflix nevie poriadne vyprodukovať ani takýto pokleslý jednoduchý žáner. Základom majú byť sympatické postavy, aby nevadil jednoduchý príbeh a divák si užíval všetko to presladené pozlátko. Ale v tomto filme som mal chuť zabiť členov obidvoch rodín. Jak tej dokonale bezchybnej, tak tej dokonale otravnej, ktorá im všetko závidí. Jednu hviezdu dávam len za Jasona, ktorý si to celé v pozadí odzýval a napriek tomu ako jediný bol celkom sympatický. 2/10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Je niekoľko možností, ako si pokaziť Vianoce. Napríklad stačí ísť 22.12. do Kauflandu a pozerať tam na ľudí, ktorí sviatky radosti a pokoja slávia 6 m do vrchu naplnenými vozíkmi, stoja v trojkilometrových radoch a popod nos si šomrú, aká je predavačka pomalá, aký je ten obchod neschopný, že neotvorí aj sedemnástu pokladňu, ktorá tam ale nie je, ako smrdí nakupujúci stojaci pred ním, že tie kolekcie, čo má  v košíku, sú riadne rozmrdané, ale čo už, keď ich pani ukoristila na poslednú chvíľu zmlátením dvoch konkurentiek francúzskou barlou... no proste všetky tie krásne kresťanské posolstvá. Lebo tu už nejde o to, či narodil sa Kristus pán, ale či nadžganú hubu šalátu mám. Potom je ešte druhá možnosť, a to pustiť si akýkoľvek netflixovský film o Vianociach. Krásne vyšumená atmosféra, nevhodné sexuálne vtipy a aj mimo toho veľmi chabý, až neexistujúci humor, herecké výkony na úrovni Biggsa za zenitom. Netflix proste asi skrze umeú inteligenciu produkuje čokoľvek a ono sa to chytá: tento slabučký film sa stal najsledovanejším s desiatkami miliónmi prehratí. Miliónom proste len stačí, že to dáva červené Nko a kuká a platí. No nič, kto chce väčšiu zábavu, tak radšej do toho Kauflandu. Stačí len pozorovať. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Naivně jsem si myslel, že když ve filmu hraje Jason Biggs, bude se jednat o něco lepší vánoční komedii, než jakou před Vánoci vysílá kdejaká bezejmenná televizní stanice. Bohužel, tenhle film je králem podobných laciných vánočních "komedií", po jejichž shlédnutí si řeknete: už nikdy víc. Mimochodem, Jasone, táhne ti na padesát, zkus hrát pro změnu trochu jinak, než jak jsi hrál před dvaceti lety. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Film sa natáčal v meste Payson (Utah, USA). (Arsenal83)
  • Při nakládání vánočního stromku na střechu auta je Valentino (Matt Cedeño) vidět bez slunečních brýlí. Když se úhel kamery změní, brýle má nasazené a hned poté, co je stromek shozen, opět chybí. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama