foto

Matt Cedeño

  • nar. 14.11.1973 (47 let)
    Moses Lake, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Deadly Excursion: Kidnapped from the Beach (TV film)
2020 Open (TV film)
2018 Blood, Sweat, and Lies (TV film)
2012 K-11
Smrtelná spravedlnost (TV film)
Sperm Donor
2006 Pikantní salsa
2005 Farma smrti
Romancing the Bride (TV film)
2002 Are You a Serial Killer
2000 28 dní
Price of Glory
1999 Suburbans

TV seriály

2020 Ruthless (TV seriál)
2019 Ambitions (TV seriál)
Hit 'Em Up (E16)
Blood on the Dance Floor (E15)
You Owe Me (E14)
další epizody (6)
2018 Power (TV seriál)
There's A Snitch Among Us (S05E09)
A Friend of the Family (S05E08)
The Devil Inside (S05E07)
další epizody (9)
2017 Power (TV seriál)
You Can't Fix This (S04E10)
That Ain't Me (S04E09)
It's Done (S04E08)
další epizody (10)
2016 Power (TV seriál)
Trust Me (S03E08)
Call Me James (S03E01)
Z Nation (TV seriál)
Heart of Darkness (S03E09)
The Originals (TV seriál)
An Old Friend Calls (S03E15)
2015 Vražedné Miami (TV seriál)
Návrháři a bakterie (S01E09)
Power (TV seriál)
No Friends on the Street (S02E02)
Z Nation (TV seriál)
All Good Things Must Come to an End (S02E15)
Day One (S02E14)
Adiós, Muchachos (S02E13)
další epizody (15)
2014 Devious Maids (TV seriál)
Dangerous Liaisons (S02E03)
The Dark at the Top of the Stairs (S02E02)
An Ideal Husband (S02E01)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Strip or Treat (S04E01)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Totally Clean (S01E13)
Getting Out the Blood (S01E12)
Cleaning Out the Closet (S01E11)
další epizody (10)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlieho táta se utrhl ze řetězu (S02E04)
2012 Společná terapie (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2009 Brothers (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Dokud jsi mladý (S02E10)
Zoufalé manželky (TV seriál)
To nejlepší, co nás kdy potkalo (S05E13)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Světla, kamera, vražda (S02E13)
2007 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Gets Whacked: Part 1 (S03E12)
2006 Rodinná válka (TV seriál)
Love Is Blind (S02E10)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Noví sousedé (S08E18)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E24)
2002 Half & Half (TV seriál)
1997 Boy Meets World (TV seriál)
Last Tango in Philly (S05E10)
1996 Život s Rogerem (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Ukaž svůj talent! (TV pořad)
2005 Starlet, The (TV pořad)
2004 Drop, The (TV pořad)
2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2001 Faktor strachu (TV pořad)
Weakest Link (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky