foto

Matt Cedeño

  • nar. 14.11.1973 (45 let)
    Moses Lake, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blood, Sweat, and Lies (TV film)
2012 K-11
Smrtelná spravedlnost (TV film)
Sperm Donor
2006 Pikantní salsa
2005 Farma smrti
Romancing the Bride (TV film)
2002 Are You a Serial Killer
2000 28 dní
Price of Glory
1999 Suburbans

TV seriály

2019 Ambitions (TV seriál)
2018 Power (TV seriál)
There's A Snitch Among Us (S05E09)
A Friend of the Family (S05E08)
The Devil Inside (S05E07)
další epizody (9)
2017 Power (TV seriál)
You Can't Fix This (S04E10)
That Ain't Me (S04E09)
It's Done (S04E08)
další epizody (10)
2016 Power (TV seriál)
Trust Me (S03E08)
Call Me James (S03E01)
Z Nation (TV seriál)
Heart of Darkness (S03E09)
The Originals (TV seriál)
An Old Friend Calls (S03E15)
2015 Power (TV seriál)
No Friends on the Street (S02E02)
Z Nation (TV seriál)
All Good Things Must Come to an End (S02E15)
Day One (S02E14)
Adiós, Muchachos (S02E13)
další epizody (15)
2014 Devious Maids (TV seriál)
Dangerous Liaisons (S02E03)
The Dark at the Top of the Stairs (S02E02)
An Ideal Husband (S02E01)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Totally Clean (S01E13)
Getting Out the Blood (S01E12)
Cleaning Out the Closet (S01E11)
další epizody (10)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlieho táta se utrhl ze řetězu (S02E04)
2012 Společná terapie (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2009 Brothers (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
To nejlepší, co nás kdy potkalo (S05E13)
2008 Mentalista (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Světla, kamera, vražda (S02E13)
2006 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Noví sousedé (S08E18)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E24)
2002 Half & Half (TV seriál)
1996 Život s Rogerem (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Ukaž svůj talent! (TV pořad)
2005 Starlet, The (TV pořad)
2004 Drop, The (TV pořad)
2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2001 Faktor strachu (TV pořad)
Weakest Link (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace