Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (220)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jason Statham a jeho další případ coby akční béčkař. Nic objevného pod sluncem, nicméně také vcelku příjemný akční flák, u kterého se dá vypnout. Simon West sice tentokrát trochu experimentuje s kamerou (někdy úspěšně, někdy méně), i tak se ovšem z Wild Card vyklubala další pohodová stathamovka. Nic víc, nic míň. [55%] ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

A tak jednou za čas.... Moc jsem teda nepochopil epizodu s Black Jackem, ale jinak se jedná o jednoduchou akční eRkovou řezbu, na které je vidět, že Simon West už má něco za sebou, protože se nebojí poexperimentovat s kamerou a střihem, přičemž zůstává naprosto neZběsilý (a to i díky super hudbě). Stathamovy cigánský férovky jsou samozřejmě přečipovaný, ale naštěstí chybí cokoliv dalšího dementně přepálenýho, takže si pro mě teda dost překvapivě budu muset na zvracení počkat až na střešní honičky aut v Rychle a zběsile 7. Spokojenost. 70% ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Velice slabé, hlavně po dějové linii. Akce nebyla vůbec špatná, ale problém je v tom, že v celém filmu jsou pouze tři scény (a to ještě dohromady na tři minuty), kdy Jason Statham přepne do úplného bojového módu. Klasická stathamovka, ale příběh stál uplně za hovno... Kdo rád Stathama, určitě se bude bavit. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Statham jako bodyguard/gambler s tajemnou, ale nepochybně drsnou minulostí, který se v Las Vegas dostane do křížku s mafií. Zní to jako typická stathamovka, až na to, že Stathamova postava se akci dlouho důsledně vyhýbá a místo toho se potuluje po Vegas, baví se s jinými postavami a karbaní. A i když tomu chybí výraznější dějový i vizuální tah na branku, díky ne úplně předvídatelnému scénáři, efektní kameře a zachmuřenému Stathamovi se na to kouká docela příjemně. A v druhé polovině dostaneme i dvě efektní stathamovské bitky. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina, nudná a prázdná. Od Stathamovky čekáte nějakou béčkovou aKčňárnu, komornější a ruční práci. V tomhle filmu se neděje naprosto NIC a když se to nic děje, tak ještě neuvěřitelně nesmyslně, takže 90 minut se v kuse film stále jen rozjíždí a najednou jsou titulky, vy nevíte proč tam tedy ten obsah a děj byly a závěr je naprosto na hlavu postavený. To i ty srágory od JCVD nebo Seagala mají alespoň elementární smysl. Doposud nejhorší Stathamovka. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Nick vo filme jazdí na Forde Torino GT 1969. (Laslo)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama