Reklama

Reklama

Teror kanibalů

(neoficiální název)
  • Španělsko Terror caníbal (více)

Obsahy(1)

Povedení zločinci Mario a Roberto unesou s pomocí přítelkyně Liny malou holčičku a požadují výkupné. Kvůli nepředpokládaným obtížím se musí skrýt do jakési džungle, která je však plná ultranebezpečných kanibalů. Mario ještě navíc znásilní Manuelu (Pamela Stanford), partnerku jejich hostitele Antonia, který uvědomí holčiččiny rodiče a povedenou trojku vydá všanc krvechtivým pralesním kreaturám... (Pohrobek)

(více)

Zajímavosti (12)

  • Manželka jednoho člena natáčení rozstříhala kusy materiálů, které zrovna byly po ruce, aby vytvořila sukně kanibalů, aby byly specifické. (Valenta28)
  • Asistent filmu Michel Malaussena vybral do natáčení studenty jako „speciálně navíc“. Zeptal se jich přímo na to, jestli je může vzít do režisérova předměstského domu, na filmovou zkoušku. Michel vzpomíná: „Přijel jsem se studenty a muž, který je sehnal, se zmínil o něčem, co chtěl vytáhnout z auta. Bylo to prase. Dali jsme na něj tričko, přidali k němu kalhoty a zrovna u toho jsme vařili párky. Talíř s nimi jsme umístili do žaludku toho zvířete, který byl roztáhlý. Takže herci ve filmu jedli párky z rozevřeného prasečího žaludku, polité kečupem, po čemž následovalo zvracení všech herců. (Valenta28)
  • Jelikož se určité brutální scény tohoto filmu nemohly ve Španělsku natáčet, musel štáb speciálně tyto momenty točit ve Francii. (Valenta28)
  • Casting herců byl prý divoký a s „vlasatým výsledkem“. (Valenta28)
  • Ve společnosti Eurociné nebyl takřka nikdo. Otec, jeho syn, sekretářka a asistent Michel Malaussena. Ten vypráví, že při točení filmu Teror kanibalů, zde byli 2 lidé speciálně navíc: režisér, který mohl také být kameramanem a ovládat osvětlení, a zvukař. (Valenta28)
  • Scéna, kde hlavní „leader“ kanibalského kmenu rozřezává lidské břicho a vyjídá z něj vnitřnosti s pomocí ostatních, se udělala následovně: ono břicho bylo ve skutečnosti břicho prasete, ke kterému byly dány kalhoty, aby připomínalo lidské tělo s nohami. Vnitřnosti, které poté tahali ven, byly skutečné vnitřnosti zvířete kombinované s různými hadry a kusy látky polité směsí připomínající krev. (Valenta28)
  • Kanibalů je v tomto filmu kvantum. Výběr jejich představitelů byl velmi zajímavý. Jeden muž ze „štábu“ šel do blízkého města, kde oslovoval náhodné lidi, kteří odpovídali jejich kritériím. Ta byla: dlouhé, tmavé vlasy, lehce opálená pleť. (Valenta28)
  • Ve štábu nebylo mnoho lidí. Nebyl to svým způsobem ani žádný pořádný „štáb“. Skupina, která na filmu pracovala, byla žena a pár mužů, a všichni navíc byli příbuzní. (Valenta28)
  • Film byl na počátku 90. let umístěn na seznam videonasties filmů, tedy filmů zakázaných promítat z důvodu otevřeného zobrazování násilí, brutality, krve, nahoty a sexu. (Flipnic)
  • Film bol zakázaný na Islande, Nórsku (1984 - 2005) a vo Veľkej Británii (1984 - 2001) (Paldiny)

Reklama

Reklama