Reklama

Reklama

Epizody(7)

Chvíle slávy pominuly a přisprostlý medvídek Ted se přestěhuje zpět ke svému nejlepšímu kamarádovi Johnovi a jeho dělnické rodině v Bostonu. (SkyShowtime)

Recenze uživatele William_ k tomuto seriálu (4)

Ted (2024) 

Něco mi už teď říká, že tohle nezůstane jen u jedné série ()

Řekni prostě ano (2024) (E01) 

První epizoda dlouho očekávaného seriálu (na SkyShowtime rozdělený na 2 půlhodinové díly) je konečně tady a nutno dodat, že se ze začátku neobtěžuje s nějakým dlouhým vysvětlováním a v rámci 30 sekund shrne vznik přátelství mezi Tedem a Johnem a jde se rovnou na věc. První travka, první školní návštěva Teda a spousta skvělých narážek, vtípků (i těch nepovedených) a já se královsky bavím. Postavy se mi za 50 minut podařilo představit a "prodat" tak přesvědčivě, že by to mnoho dalších pořadů mohlo Tedovi závidět. Styl humoru připomíná jak oba hrané filmy, tak i samozřejmě Griffinovi. Seth MacFarlane zde odvádí skvělou práci ať už co se týče dabingu nebo scénáře a seriál si mě naprosto získal. Je až s podivem, že nevzniknul dřív. Má totiž přesně danou skupinu diváků, která ho bude hltat stejně jako já. ()

Moji dva tátové (2024) (E02) 

Takový průběh a vyvrcholení může vymyslet jen parto okolo Setha MacFarlana. První epizoda mě bavila asi o chlup více, ale stále je to svěží, hravé, zábavné a originální. ()

Vystřelovací dysfunkce (2024) (E03) 

Tak tenhle díl byl trefou do černého. Opět originální a hlavně tak hloupoučký děj, až je to prostě skvělé. Cesta za půjčením první pornokazety nemohla být složitější. Závěrečná slova Johna, že už se porna nikdy nedotkne, a že mu nebude kazit život znějí k popukání, když si připomenu tu legendární scénu z Médi 2 a Johnův notebook plný seřazeného porna podle kategorií. ()

Reklama

Reklama