Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas: Noc plná hvězd

(pořad)

Obsahy(1)

Kdo to klepe na dveře? Přece oblíbené duo Ondřej SokolAleš Háma! A spolu s nimi přicházejí Monika Absolonová, Leoš Mareš, Tereza Kostková, Karel Šíp a další skvělí hosté. Na takový poslední večer roku 2023 prostě nikdo nezapomenete! Těšte se na živého tygra, vrhače nožů, dort v Koptově velikosti i na balík peněz, který přijde vyhrát sama Jiřina Bohdalová... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

tyna97 

všechny recenze uživatele

Škoda této proslulé a již ostřílené dvojice, která mě sice vůbec nerozesměje, nepobaví, ale na druhiu stranu doplňuje rekapitulace čísel, která bych spíš zaměnila za nějaké nepovedené či tak. ()

Trixinka odpad!

všechny recenze uživatele

A máme to tu zase - evergreen novácké představy o zábavě na Silvestra. Opět "oblíbené duo Ondřej Sokol – Aleš Háma" a opět Tvář v recyklované verzi. Zkusím Nově a tvůrcům této "zábavné" relace poradit - inspirujte se třebas u svých kolegů z Televizních novin - přeřeknutí, pády, nepovedené živé vstupy .... copak takové záběry nemáte z celé té doby, co se Tvoje tvář vysílá? Určitě ano, a mohla by to být vítaná změna, než pořád vymýšlet nějaké rádoby vtipné zápletky a podobné nesmysly. Nebo co takhle vyměnit i ústřední duo (ano vím, že Sokol k Tváři patří, ale už je ho poslední dobou moc), už mě moc nedokáže rozesmát a něčím novým překvapit. Bohužel nepomohlo ani to, že se Sokolovi a Hámovi podařilo překecat k účasti některá slavná jména (Bohdalová, Kostková, Šíp). Vedle "celebrit" dnešní doby (Pagáčová, Bouček) sice působily tyto osobnosti svěže a vtipně, ovšem celkově neměly moc šancí zvrátit celkový špatný dojem. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele

Ondra a Aleš už bohužel propásli tu chvíli odejít v tom nejlepším, a tak se i v tomto silvestrovském speciálu párkrát zasmějete, ale převážnou část tvoří trapnější humor a cringe. ()

kobras5 odpad!

všechny recenze uživatele

Noc plná repríz pořadu. Ne díky, ale tohle se opravdu nepovedlo. Kdo pořad sledoval v minulosti, ten většinu z toho již zná a nemá důvod se na pořad dívat, kdo pořad nesledoval, toho to pravděpodobně nezajímá a vsuvka v podobě Kohouta a Slepičky fakt humor nepřináší. Měl jsem od toho trochu jiné očekávání v podobě "nového" dílů. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama