Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::: Dobrý film se super hláškama a skvělým soundtrackem !! Ten byl opravdu super. Takže hvězdička taky za soundtrack. Pořádně praštěný film !! :-) Určitě by se ale mohl udělat remake s vyšším rozpočtem a zvučnějším jménem reřiséra. " A kdy ten kalendář vyjde ? " ::::::::::::::::::::::::::: ()

Ukko 

všechny recenze uživatele

Narovinu! škoda přeškoda. Tank Girl totiž není úplně trapný béčko, snaží se co to de, bohužel né moc úspěšně. Tak především jde o komiksovou přdělávku. Originální komiks tank Girl jse opravdu slušnej úlet a doporučiji si ho přečíst. Film se snaží kráčet v úletáckým stylu, ale moc se mu to nedaří. Těžko říct, jestli jde o tlak producentů nebo neschopnost režiséra, nicméně i přes nepovedený scénář a malé náklady jsem film dokoukal a nebyl nijak zvlášť nakrknutý. Zvláštní kapitolou jsou "komiksové" prostřihy, které jsou vkládany po celou dobu filmu. Podle reakcí jsou poměrně rozporuplné, ale mě se tento komiksový nápad docela líbil. Samotná Tank Girl mi připadla hodně zajimavá a nemohl jsem se odtrhnut od jejího obličeje, takže u mě dobrý. Za vizuální styl, klokany a Tank Girl dávám 3, ale jen tak tak. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Úprimne je to za odpad, ale má to pár svetlejších momentov, takže sa k nemu neznížim. Za prvé ma potešili vsuvky z komiksu, kde sme si aspoň mohli prehliadnuť, aký je v porovnaní s ním tento film strašná blbosť. Tým bude aj komiks, ale v inom zmysle. Za druhé je tu fajn tanečné číslo, kde som na chvíľu uveril, že si tvorcovia z toho robia nejakú brutálnu srandu a toto číslo je vlastne mrknutie na diváka, že sú v skutočnosti intelektuáli. Po piatich minútach som vytriezvel. No a za tretie je tu Naomi, ktorá je v každej nasledujúcej paťminútovke viac a viac sexi a kvôli poslednému záberu na ňu sa oplatilo tento film pozerať. Za jej vizuálnu premenu by si maskérka zaslúžila nejakú cenu na sci-fi festivale. No čo už, raz som si povedal, že chcem vidieť všetky filmy, čo kedy Naomi natočila, obnáša to aj takéto zážitky. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nebýt spojení Jamieho Hewletta a Gorillaz, tak se asi na tento film nikdy nepodívám. Jsou filmy, kterým by prospělo zkrácení. Tady je to naprostý opak, chtělo by to přidat, energie na to měly všechny aspekty filmu dost - nemluvím o odehrání animovaných scén, ty mě velmi potěšily svojí stylizací a zapracováním adaptovaného materiálu; mluvím o scénách, které jsou střiženy způsobem, jako kdyby chyběla nějaká prostřední (tzn. že nebylo záměrem nechat diváka tápat). Vzhledem ke kvalitě kostýmů klokaních mutantů těch peněz nemohlo být málo, tak proč radši nezapracovali na scénáři? Celé to bylo hlavně zábavnou jízdou (tankem i obrazně řečeno) v klasickém stylu "devadesátkových" béček se vším, co k tomu patří. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší na celém filmu byly animované sekvence a obrázky z komiksu. Obojí v docela hojné míře. Tank Girl je místy dost pomalá a závěr se fakt moc nepovedl. Holt malý rozpočet. Na druhou stranu Lori Petty se docela ohání a tu Tank Girl jí věřím. A klokánci? Jé hlavně ten co byl v minulém životě psem a ted povíšil na "lidského klokana" je super. i přes kupu nedostatků dost povedený přepis naprosto šíleného komiksu na plátno. A srovnávat film za pár šupů s hollywoodskými miliardovými spektákly je hodně scestné. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Lori Petty v roli Tank Girl vymění během filmů 18 druhů oblečení a změní stejný počet účesů. (Pumiiix)
  • Ve scéně, kdy Rebecca sedí na hlídce, má na sobě Lori Petty podobný kostým (buřinka, nalíčení očí) jako Malcolm McDowell ve filmu Mechanický pomeranč (1971). (deepspace101)

Reklama

Reklama