Reklama

Reklama

Mach a Šebestová

(seriál)
  • Československo Mach a Šebestová (více)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Kdo by neznal těchto původních 13. úsměvných kreslených příběhů (Večerníčků), jedné povedené dvojice školáků, a všech jejich přátel. (Karlos80)

Recenze (143)

xxlch 

všechny recenze uživatele

Vždy mne fascinovalo oslovování příjmením.Mám to zavedené i doma.Jen to sluchátko chybí.Pan Born je mistr kresby,pan Nárožný velmistr slova a pan Macourek je prostě mistr. ()

transbeskyd 

všechny recenze uživatele

My jsme žáci 3.B a já v té době, kdy to běželo fakt byl:) Co dodat? Večerníčková klasika klasik, která stojí a padá nejen na skvělé animaci, ale hlavně na úchvatném namluvení Petrem Nárožným. To, že je to i se soudružkou učitelkou furt špica,ví i naše čtyřleté slečny a ty hned tak něco nedostane:) Takže i za ně plný počet. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - ? | Rotten Tomatoes: Tomatometer - ? | FDb.cz - 80% | Trio Mach, Šebestová a Jonatan vždy zaručeně pobaví. Nicméně návštěvě ZOO nebo angině Kropáčka se nic nevyrovná. Pan Macourek je rozený kouzelník a Adolf Born se dovede vyrovnat da Vincimu, van Goghovi, Michelangelovi i Picassovi! Věřte nebo ne, 5 hvězd nedáváme jen kvůli nostalgii. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Mach a Šebestová patřili k mým nejoblíbenějším Večerníčkům v dětství. Kdo by nechtěl mít takové sluchátko, jež mu splní každé přání? Adolf Born společně s Josefem Ladou právem patřili k našim nejlepším kreslířům pro děti. Protože kreslili krásně, ale jednoduše. A v jednoduchosti je právě tak krása. Žádné abstraktní náročnosti, ale vše tak, aby to děti pochopili. Příběhy navíc byly docela zábavné, jako dítěti mi to tak samozřejmě připadalo. A Petr Nárožný tomu dodal tu úžasnost, která tomu chyběla. ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Rozhodně top ten večerníček nejen kvůli výborně vymyšleným scifi-reálným příběhům, ale i kvůli bezchybné práci pana Nárožného. Horáček s Pažoutem je moje pohádková krevní skupina :-) . ()

route60 

všechny recenze uživatele

Chytrý a hlavně vtipný animovaný seriál s výborným dabingem Petra Narožného jó to byla zlatá éra animovaných seriálu pro děti. 100% zábava ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

1. Série - Většina epizod dobrých, což mě hodně překvapuje, stejně jako celková nápaditost.___Na prázdninách ("2. Série") - už výrazně slabší, ale pořád tak nějak v pořádku. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem se zase podíval na jeden z mých oblíbených dílů a světe div se, vůbec nebylo znát stáří tohoto skvostu. Díl 10 a žlababa, to bych mohl sledovat celý den dokola. No a Horáčkův babočka admirál je taky top... ()

Reklama

Reklama