Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francouzská tajná služba získala chip s důležitou informaci o pašování zbraní a diamantů. Je nutné povolat nejlepší agenty kapitána Brisseaua (VINCENT CASSEL - Dannyho parťáci 2) a půvabnou Lisu (MONICA BELLUCI - ) - aby zneškodnili řídící mozek zločinecké organizace, obchodníka Lipovského. Oba jsou vysláni do Maroka, kde mají vyhodit do povětří loď převážející jeho zboží. Mise běží jako po drátkách až do okamžiku, kdy je Lisa při zpáteční cestě zatčena. Někdo zradil. Někdo má svůj vlastní plán. Teprve teď začíná skutečná operace. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

elanista1 

všechny recenze uživatele

Uz osvedcena dvojica Cassel-Bellucci opat v akcii. Film chce byt realisticky, prekvapivy a zaroven emocionalne plny, a pritom je nijaky. Zvyknem pouzit formulku, ze Tento film je ukecany, ale tu musim pouzit nieco ine; tento film je hrozne mlkvy, a lezie mi to na nervy, nakreply scenar-to mi tiez lezie na nervy.Pri lepsej rezii sa z toho dalo vyzmykat este viac, ale ziadny zazrak sa z tohto spravit nedal. Priemer. ()

Ulrich 

všechny recenze uživatele

Takze: Film zacina zaberem na Zemekouli z vesmiru, ktery se pomalu priblizuje az to projede vsemi vrstvami atmosfery a zastavi se az na ujizdejici lodi kdesi na mori. Problem: tento film nema nic spolecneho s mimozemstany, asteroidy, meziplanetarnimi lety...proste vesmirem vubec. Ten zaber se snazi pusobit cool. A tady me film ztratil, protoze tyhle samoucelne blbinky nesnasim, zvlast kdyz se nachazi ve filmech, kde nemaji co delat. I kdyby se film dale tvaril sebe-seriozneji (o coz se taky snazil), vztah bych si k nemu nenasel - zvlast ne, kdyz zbytek byla takova nudna rozpravka o...vlastne uz ani nevim cem. Jen vim, ze tam Monica Bellucci ukaze nadra, ale - v jakem filmu ne? Zkratka ja a francouzska kinematografie se musime obchazet velkym obloukem :) ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od Mr. and Mrs. Smith je toto oveľa „real“, napr. v štýle takého Ronina. Nečakajte žiadny popcorn ani príliš veľa akcie. Vincent Cassel a Monica Belluci tu skvele stvárnili manželskú dvojicu, z ktorej práve tá nežnejšia polovička zatúži po normálnejšom živote. No práve vtedy ju agentúra, ktorá sa nerada vzdáva svojich agentov, nemilo prekvapí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Strašný špionážny film, kde jedinú rolu veríte Casselovi, Monica tam je na zhadzovanie podpŕd a zvyšok je prostoduchosť sama, kde ešte aj na začiatku filmu označili Rigu za mesto v Estónsku. Čo je u amerických filmárov znak tuposti, ale u európskych je to maximálna hanba. Ešteže gdaňskú lodenicu nelokalizovali niekde na Malte. Film je nudný, v podstate bez intríg aj dialógov. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Slabších 60%. Nebyl to špatný nápad natočit film o tajných agentech tak nějak po evropsku, ale moc se nepovedl, resp. nějak extra. Nebylo to zlé, ale něco tomu chybělo. A to něco byla atmosféra. Film byl strašně podivný, nevím přesně, jak to charakterizovat. Částečně to bylo asi těmi střihy, částečně snahou minimalizovat akčnost a přiblížit se realitě. Nicméně si myslím, že i v té realitě je dost napětí, které zde chybělo. A to byl asi hlavní zápor filmu, absence napětí. Za zmínku stojí hudba, která se mi opravdu líbila. Ale jinak nic extra. Podprůměr. Na jedno kouknutí, vyloženě to nenudí. Howgh! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V prvých takmer 12 minútach (11m 55s) filmu je vyslovené len jedno hovorené slovo. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Paríži a St. Mandrier (Francúzsko), Madrid (Španielsko), Ženeva a Lausanne (Švajčiarsko) a Casablanca (Maroko). Väčšina automobilových naháňačiek a kaskadérskych kúskov sa natáčala v Ženeve a Lausanne vo Švajčiarsku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama